nnat.
Fanka BB :)
To jakaś paskudn A infekcja musiała Ci się przyplatac. Przelecz też swojego ukochanego... Może to jakaś bakteria..Dziewczyny mam kurde problem z seksem.. prawie zawsze następnego dnia po stosunku boli i piecze przy sikaniu. Im dłużej się zabawiamy tym objawy są cięższe. Podkreślam, że nie zawsze się tak dzieje. No ale dziś to sikam krwią i zwijam się z bólu..
Mój kalendarzy, jak resztaDziewczyny powiedzcie czy korzystacie pomocniczo jeszcze z jakieś aplikacji? Oprócz wiadomo głównie obserwacji własnego ciała
Jeju, to straszne co cię spotyka... Musisz być silna i wierzyć, że brat wyjdzie z tego.... Strasznie mi przykro....Dziewczyny wybaczcie brak aktywności ale mam straszne problemy
Jestem załamana mam doła kłębek nerwowo niepokoju nie śpię od wczoraj.
Mój brat po spożyciu alkoholu i po najedzeniu się jakichś tabletek próbował wczoraj popełni. Samobójstwo próbował się powiesić na szczęście został szybko znaleziony i żyje
Lekarz mówi że stan jest krytyczny ciągle zagrożenie życia i niedotlenienie muzgu nie wiedzą jeszcze w jakim stopniu minęło 24godz a oni nadal nic nie chcą powiedzieć boje sir strasznie.
Półtorej roku temu zginol mój tato teraz akcja z bratem już nie mam sil.
Mama załamana na tabletkach ciągle płacze drugi brat w szpitalu u psychologa bo to on znalazł brata i go zaczol ratować
Boże dziewczyny co mnie jeszcze w życiu spotka leżę becze brak mi sił boje się co będzie dalej
Przepraszam ale muszę się wygadać nie mam sił
Kochana, może daj sobie chwilę po stracie...??Sciagnelam sobie kakendarzyk jak tak tu dziewczyny polecacie. Ech nigdy nic nie musiałam liczyć...byle co miesiąc @ był...zapisywalam w kalendarzu w tel i wystarczyło... cykle 28dni... Właśnie kończę @, pierwsza po stracie, też rowno 28 dni po rozpoczęciu krwawienia poronnego... Nie zabezpieczamy się, do skutku...ale kolejnej straty nie udzwigne, bo widzę, że juz teraz, po tej jednej stracie nie jest za dobrze ze mną... ale chce spróbować... Wiek nie pozwala czekać... Dodatkowo dochodzi stres związany z pracą...
A ginekolog-endokrynolog??jeśli chodzi o tsh to endokrynolog ,nie musi być gniekologiem
Czekajmy dalej.... Może ciut za wcześnie jeszcze?Hej,hej,U mnie z rana test biały:-) 29 dc ,czekam na @jak nie przyjdzie to może we środę zrobię bete:-)
Miłego dnia!
Perfekcyjny nie mogę się doczekać takiego u siebiePowiem wam szczerze że aż się dziwiłam że dziś rano taki test ładny wyszedł...niestety to tylko owulacyjny. Wczoraj oczywiście mąż jak przyszedł to spałam jak zabita ale dziś rano podzialalismy dziś chyba nie ma wątpliwości że pozytywny prawda?
Kochane a robicie sobie jakieś dodatkowe badania? Ja niby w kwietniu miałam jeszcze w ciąży porobiona badania podstawowe typu morfologia, tarczyca, grupa krwi itp. Po poronieniu ginekolog kazał sprawdzić krzywa cukrowa - jest ok.
Zastanawiam się teraz czy coś powtórzyć, czy zostawić to z takim stanem rzeczy jak ginekolog prowadził?