O świeca u mnie to na porządku dziennymOo też się stosuję do tych 30 min. Wczoraj to nawet świecę robiłam przez jakieś 10 min [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O świeca u mnie to na porządku dziennymOo też się stosuję do tych 30 min. Wczoraj to nawet świecę robiłam przez jakieś 10 min [emoji23]
Wiedziałam że nie należy od razu skakać no to teraz będę leżeć. Jutro pójdę do lekarza zobaczę co powie.Po stosunku powinno się poleżeć 15-30 minut. Później siusiu i kąpiel. Tak słyszałam i tak stosuje
Czekamy czekamy może było za wcześnieHej,hej,U mnie z rana test biały:-) 29 dc ,czekam na @jak nie przyjdzie to może we środę zrobię bete:-)
Miłego dnia!
Ja już w tym cyklu opuściłam, bo się wkurzyłam, że i tak nic nie daje [emoji23] ale wczoraj w dniu owulacji stwierdziłam, że dam tej metodzie jeszcze jedną szansę [emoji23]O świeca u mnie to na porządku dziennym
Pozytywny ))Powiem wam szczerze że aż się dziwiłam że dziś rano taki test ładny wyszedł...niestety to tylko owulacyjny. Wczoraj oczywiście mąż jak przyszedł to spałam jak zabita ale dziś rano podzialalismy dziś chyba nie ma wątpliwości że pozytywny prawda?