reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Kochana a może by tak do pon się wstrzymać??

No na logikę biorąc sprawę to powinno być w posiewie wszystko ok. Jeśli nie to jakieś śladowe ilości chociażby leukocytow powinny być w badaniu ogólnym.. :)

Serio?? A ja tak plytkowych nie lubię, zawsze strumieniowe kupuje i póki co nic nie, zawiodly chociaz dużego doświadczenia w tym nie mam :p
Dokładnie Tak samo myślę:)

Witam dziewczyny. Na tym wątku jestem nowa. Mam pytanie, czy są tutaj staraczki, które szykują się o in vitro? Czy tylko "naturalne starania"? Nie jestem w stanie przeczytac wszystkich wpisow ;)Jestem tez na wątku kto po in vitro, ale tam prawie 100% jest juz po i nie zawsze dostaje odpowiedzi na moje posty.

Ja już myślałam o in vitro w przyszłym roku. Jak narazie test pozytywny wiec czekam co dalej będzie czy wszystko ok . Jeśli tym razem się nie uda to in vitro napewno w przyszłym roku .

No i w końcu jest jasność [emoji16] mam dobre przeczucia w tym cyklu, oby mnie nie zawiodły [emoji4]
IMG_20190727_202204.jpeg

reklama
Do góry