Liliana87
Fanka BB :)
Dziękuję i również powodzeniaWitaj, chyba lepiej szukać tematycznie. Wszystkiego dobrego i powodzenia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i również powodzeniaWitaj, chyba lepiej szukać tematycznie. Wszystkiego dobrego i powodzenia.
U mnie tak samo. Jedziemy nad morze z rodzinką w najgorętszy okres cyklu cudownieA mi się szykuje urlop akurat w najlepsze dni cyklu może teraz zaskoczy hehe
Dokładnie Tak samo myślęKochana a może by tak do pon się wstrzymać??
No na logikę biorąc sprawę to powinno być w posiewie wszystko ok. Jeśli nie to jakieś śladowe ilości chociażby leukocytow powinny być w badaniu ogólnym..
Serio?? A ja tak plytkowych nie lubię, zawsze strumieniowe kupuje i póki co nic nie, zawiodly chociaz dużego doświadczenia w tym nie mam
U mnie to samo bez morza ale laba w najlepszy czasU mnie tak samo. Jedziemy nad morze z rodzinką w najgorętszy okres cyklu cudownie
Powodzenia!!! I udanego urlopu
Witam dziewczyny. Na tym wątku jestem nowa. Mam pytanie, czy są tutaj staraczki, które szykują się o in vitro? Czy tylko "naturalne starania"? Nie jestem w stanie przeczytac wszystkich wpisow Jestem tez na wątku kto po in vitro, ale tam prawie 100% jest juz po i nie zawsze dostaje odpowiedzi na moje posty.
Testy tej samej firmy? poczekaj jeszcze parę dni ,może beta za wcześnie wykonana ,tylko jak test o czułości 10 ,przy becie 2 by pokazał hm
No i w końcu jest jasność [emoji16] mam dobre przeczucia w tym cyklu, oby mnie nie zawiodły [emoji4]Zobacz załącznik 1003312
A co ze SMERFETKA odzywała się?