reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
@Napolka93 to widzę,że masz podobnie jak ja. Wstaje rano i po godzinie chce mi się spac. Dzisiaj poszłam na badania tsh, ft3 i ft4 i zadzwonili,że mam iść do lekarza bo mam za niski poziom ft4. Oby to był dobry trop. W 1 ciąży musiałam brać lekarstwa.

reklama
Hm.. Zobaczymy co jutro pokaże czy dwie mocne czy taki sam jak dzis. Nie wiedzialam ze sie moga różnic zaleznie od producenta. Kurczee chyba troche zle zrobilam ze skupilam sie na jednym rodzaju. Ale w sumie pierwszy raz ich uzywam i oby ostatni

Nie sugeruj się tylko testami . Zobacz jak długi masz cykl , jaki śluz , testy tylko pomagają ale nie liczyłabym ze wskażą dokładnie kiedy owu . Sama je robię od długiego czasu i jakoś mi lżej jak widzę pozytywne

Do góry