reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
a ja witam znów, niestety się nie udało :( w niedzielę dostałam plamień, wieczorem skurcze brzucha i krwawienie. Wczoraj zrobiłam betę i niestety <2mIU/ml. Nie wiem utylko skąd te pozytywne testy.. No cóż, zaczynamy kolejny cykl starań. Dzis mam wizytę u lekarza, zobaczymy co powie

a ja witam znów, niestety się nie udało :( w niedzielę dostałam plamień, wieczorem skurcze brzucha i krwawienie. Wczoraj zrobiłam betę i niestety ml. Nie wiem utylko skąd te pozytywne testy.. No cóż, zaczynamy kolejny cykl starań. Dzis mam wizytę u lekarza, zobaczymy co powie
Miałaś Kochana pozytywne testy ? A kiedy je robiłaś, w którym dniu cyklu ?

Smerfetko jeśli owulacja była 12dni temu to nierealne jest by okres spóźniał się już 3... faza lutelana trwa 12-16dni i jest to u kobiet raczej stała ilość dni. U większości jest to właśnie 14dni, wiec jeśli owu była 12dni temu to do terminu @ masz jeszcze 2 dni w najgorszym wypadku nawet 4 dopiero wtedy można mówić o spóźniające się @. Dobra strona tego taka, ze w tym wypadku testy mogą jeszcze nie wyjsc zrób za 2 dni.

a ja witam znów, niestety się nie udało :( w niedzielę dostałam plamień, wieczorem skurcze brzucha i krwawienie. Wczoraj zrobiłam betę i niestety <2mIU/ml. Nie wiem utylko skąd te pozytywne testy.. No cóż, zaczynamy kolejny cykl starań. Dzis mam wizytę u lekarza, zobaczymy co powie
Kochana, nie martw się.
A czytałam kiedyś że testy wykonywane wcześnie i wykazując dwie kreseczki mogą świadczyć o tym, że się udało ale zarodek był za słaby. I jak kobieta nie robi testów to się nie zorientuje i jest to jak normalna miesiączka. Dlatego też chyba dla spokoju głowy warto odpuścić i testować nie wcześniej niż w dniu @.
Ale żeby tak zawsze wychodziły 2 kreski to nie wiem... Skontroluj to koniecznie u ginekologa. :*

Lol to na grobo aż tak nie mam ale drogi dzień mam zawsze obfitrzy niż pozostałe
No aż sama się zdziwiłam :p

Moze poczekam do jutra........
Czekam do piatku. Jak do tej pory bedzie cisza to idę na bete
Jak coś sie pojawia to jes to! :) poczekaj cierpliwie i zobacz za 2 dni... Ale ja myślę, że jest dobrze:) :) :)

Dziewczyny a ja oszaleje zaraz. Powiedzcie mi co to jest. Trzy dni miałam plamienia na różowo. A dzisiaj jakieś takie upławy żółte. Ale to takie żółte jak czasami nie wiem czy któraś z was brała dopochwowa macmirror. Żółta tabletka. I potem wypływało takie zolte. To ja tak mam. W 36 dniu cyklu. Trochę mnie to zmartwiło.
Kochana, pobiegłabym skonsultować to z lekarzem... Nie jest to normalne... :(

ale się nie załamuję, cieszy mnie to, że jak już miało coś pójść nie tak, to dobrze ze teraz, na samym początku, niz przykładowo w 7tc. Liczna to że ten cykl również bedę miała stymulowany Clo i pregnylem i że się uda:sorry:

reklama
ale się nie załamuję, cieszy mnie to, że jak już miało coś pójść nie tak, to dobrze ze teraz, na samym początku, niz przykładowo w 7tc. Liczna to że ten cykl również bedę miała stymulowany Clo i pregnylem i że się uda:sorry:
Bardzo dobrze to czytać.. :*
Trzymam kciuki za kolejny cykl :) a może nam się uda po kolei? :p i będziemy zaraz przeżywał inne rzeczy... :D

Do góry