Już 3 dzień? O to musisz iść na bete rzeczywiście, ona Ci prawdę powieNo właśnie spóźnia mi sie 3 dzien
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Tak, z tym ze owulacja byla pozno. Jakies 12 dni temuJuż 3 dzień? O to musisz iść na bete rzeczywiście, ona Ci prawdę powie
A to jeszcze ze 2 dni bym poczekala i wtedy zobaczysz jak sytuacja ja tam trzymam kciuki cały czasTak, z tym ze owulacja byla pozno. Jakies 12 dni temu
Rabatka
a ja witam znów, niestety się nie udało w niedzielę dostałam plamień, wieczorem skurcze brzucha i krwawienie. Wczoraj zrobiłam betę i niestety <2mIU/ml. Nie wiem utylko skąd te pozytywne testy.. No cóż, zaczynamy kolejny cykl starań. Dzis mam wizytę u lekarza, zobaczymy co powie
Miałaś Kochana pozytywne testy ? A kiedy je robiłaś, w którym dniu cyklu ?a ja witam znów, niestety się nie udało w niedzielę dostałam plamień, wieczorem skurcze brzucha i krwawienie. Wczoraj zrobiłam betę i niestety ml. Nie wiem utylko skąd te pozytywne testy.. No cóż, zaczynamy kolejny cykl starań. Dzis mam wizytę u lekarza, zobaczymy co powie
Rabatka
były pozytywne od 25dc do 27dc, przy czym ja mam 25-26 dniowe cykle, teraz mi się wydłużył do 29Miałaś Kochana pozytywne testy ? A kiedy je robiłaś, w którym dniu cyklu ?
Anita1990
moderatorka
Smerfetko jeśli owulacja była 12dni temu to nierealne jest by okres spóźniał się już 3... faza lutelana trwa 12-16dni i jest to u kobiet raczej stała ilość dni. U większości jest to właśnie 14dni, wiec jeśli owu była 12dni temu to do terminu @ masz jeszcze 2 dni w najgorszym wypadku nawet 4 dopiero wtedy można mówić o spóźniające się @. Dobra strona tego taka, ze w tym wypadku testy mogą jeszcze nie wyjsc zrób za 2 dni.
nnat.
Kochana, nie martw się.a ja witam znów, niestety się nie udało w niedzielę dostałam plamień, wieczorem skurcze brzucha i krwawienie. Wczoraj zrobiłam betę i niestety <2mIU/ml. Nie wiem utylko skąd te pozytywne testy.. No cóż, zaczynamy kolejny cykl starań. Dzis mam wizytę u lekarza, zobaczymy co powie
A czytałam kiedyś że testy wykonywane wcześnie i wykazując dwie kreseczki mogą świadczyć o tym, że się udało ale zarodek był za słaby. I jak kobieta nie robi testów to się nie zorientuje i jest to jak normalna miesiączka. Dlatego też chyba dla spokoju głowy warto odpuścić i testować nie wcześniej niż w dniu @.
Ale żeby tak zawsze wychodziły 2 kreski to nie wiem... Skontroluj to koniecznie u ginekologa. :*
No aż sama się zdziwiłamLol to na grobo aż tak nie mam ale drogi dzień mam zawsze obfitrzy niż pozostałe
Moze poczekam do jutra........
Jak coś sie pojawia to jes to! poczekaj cierpliwie i zobacz za 2 dni... Ale ja myślę, że jest dobrzeCzekam do piatku. Jak do tej pory bedzie cisza to idę na bete
Kochana, pobiegłabym skonsultować to z lekarzem... Nie jest to normalne...Dziewczyny a ja oszaleje zaraz. Powiedzcie mi co to jest. Trzy dni miałam plamienia na różowo. A dzisiaj jakieś takie upławy żółte. Ale to takie żółte jak czasami nie wiem czy któraś z was brała dopochwowa macmirror. Żółta tabletka. I potem wypływało takie zolte. To ja tak mam. W 36 dniu cyklu. Trochę mnie to zmartwiło.
reklama
nnat.
Bardzo dobrze to czytać.. :*ale się nie załamuję, cieszy mnie to, że jak już miało coś pójść nie tak, to dobrze ze teraz, na samym początku, niz przykładowo w 7tc. Liczna to że ten cykl również bedę miała stymulowany Clo i pregnylem i że się uda
Trzymam kciuki za kolejny cykl a może nam się uda po kolei? i będziemy zaraz przeżywał inne rzeczy...