reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

Hej dziewczyny. Właśnie dziś wracam z urlopu do pracy. Rety..... Chyba się przewroce. A poza tym, w sobotę myślałam że dostałam okres. Lekko krwawilam rano. Potem plamienie. A wczoraj do południa tylko plamienia i od tej pory nic. Jeśli to jeszcze nie okres to już 35 dc. Też miałam wcześniej dużo białego śluzu, potem długo żółty no i przyszedł ten niby okres co to się rozpocząć na dobre nie moze
Może to plamienie inplantacyjne :) do 3 dni może trwać. Boli cie brzuch czy jakieś ogólnie masz objawy @ ? Bo jeśli nie to może się udało czego Ci życzę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Zazdroszcze , ze umiecie tak obserwowac swoje cialo. Ja ani szyjki nie umiem badac a sluzow tez nie odrozniam. Ten bialawy sluz taki mleczny o ktorym piszecie to ja mam w 13 dniu

Dzis kolejna znajoma urodziła, następna jest w ciąży. Same dobre wiadomości. Tylko jakoś tak mi smutno na samą siebie jestem trochę zła. Że się tak cieszyć nie mogę ich szczęściem jak powinnam. I że dlaczego mi nawet wyregulowanie okresu nie wychodzi.. 40dc..

Ale wyniki wszystkie masz ok i okres nadal nieregularny? Mnie moj lekarz przebadał od a do z a z kolei inny kazal brac duphaston od 15-28 dnia ale po przebadaniu wyszlo , że ciut za wysoka prolaktyna i ciut za wysoki testosteron.

Dzień dobry [emoji4]
Dziewczyny, głowa do góry! Każda z nas w końcu będzie miała swoje upragnione maleństwo, wierzę w to [emoji173][emoji173]
My też już w drodze do sklepu i jakoś tak po wczorajszym lenistwie troszkę mi się nie chce [emoji23]
A co do śluzu, zazdroszczę tym które potrafią odróżniać. Ja czy przed owu czy po zawsze mam mokro [emoji19] jak siostra mi opowiadała, że jak zaszła to zmieniała wkładki co godzinę bo ją przemakalo a ja tak mam stale i się tylko nakręcam [emoji23][emoji23][emoji23] czekamy co to będzie, jeszcze jakieś 5-7 dni do @ :)
A wstawię Wam zdjęcie mojego synusia [emoji23] wścieka się właśnie bo jedzie z nami i jest niezadowolony [emoji23]
20190226_175551_Film1.jpeg

Hehehe mój to już prawie ginekologiem został
My mieszkamy w Irlandii, ale dostępny jest chyba w 70 krajach z tego co czytałam.. moze dziewczyny sie wypowiedza bo wiem ze jakis odpowiednik zamawialy. Tutaj jeden zel tuba kosztuje 20euro i aplikatory tez 20euro. A stosuje sie w dni plodne podczas staran.
W Pl nie ma. Jest za to zamiennik Fertilsafe.

Dzień dobry [emoji4]
Dziewczyny, głowa do góry! Każda z nas w końcu będzie miała swoje upragnione maleństwo, wierzę w to [emoji173][emoji173]
My też już w drodze do sklepu i jakoś tak po wczorajszym lenistwie troszkę mi się nie chce [emoji23]
A co do śluzu, zazdroszczę tym które potrafią odróżniać. Ja czy przed owu czy po zawsze mam mokro [emoji19] jak siostra mi opowiadała, że jak zaszła to zmieniała wkładki co godzinę bo ją przemakalo a ja tak mam stale i się tylko nakręcam [emoji23][emoji23][emoji23] czekamy co to będzie, jeszcze jakieś 5-7 dni do @ :)
A wstawię Wam zdjęcie mojego synusia [emoji23] wścieka się właśnie bo jedzie z nami i jest niezadowolony [emoji23]Zobacz załącznik 1001115
ale pieknosci slicznosci!!!

Ale wyniki wszystkie masz ok i okres nadal nieregularny? Mnie moj lekarz przebadał od a do z a z kolei inny kazal brac duphaston od 15-28 dnia ale po przebadaniu wyszlo , że ciut za wysoka prolaktyna i ciut za wysoki testosteron.

U mnie niby wszystko ok. Ale jeszcze jutro idę do lekarza zobaczę co powie.

reklama
Hmm , wlasnie zauważyłam bialy, mleczy sluz...co to moze znaczyć? Po terminie@... bo Wy się znacie jak nikt inny :)
Też mam taki sam po badaniu szyjki która jest wysoko ledwo co ja można sięgnąć to jeszcze jest aksamitna gładkość samego narządu. Dziś pierwszy termin @ czekam co będzie się działo bo jak narazie nic nie widać:)

Do góry