Mayred91
Fanka BB :)
Moja fotka jakiś dziwnie tam wskoczylaCzyje to fotki bo Napewno nie moje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja fotka jakiś dziwnie tam wskoczylaCzyje to fotki bo Napewno nie moje
zrób test może to ciążaCześć dziewczyny mam nadzieję że mi pomożecie.
Otóż z mężem do tej pory stosujemy "przytulnie" przerywane i wszystko było ok aż do teraz. @ mam średnio co 34dni i w 26dc miałam tyle co na papierze toaletowym jasno czerwone plame później brązowe, następnego dnia brązowe z skrzepami lub grudkami nie wiem jak to nazwać wczoraj lekko brązowe plamienia tyle co na wkładce. Dziś jestem w 28 dc i znowu to samo. W ciągu tych mam ma delikatne kłucia i uczucie że coś się dzieje. Zaczynam się martwić bo czytałam w necie że może to być nadżerka polip a do lekarza nie mam kiedy iść bo wyjeżdżam na wakacje.
Ostatni chyba w piątek, negatyw byłRobiłaś test ?
a wy sie staracie o dziecko?Cześć dziewczyny mam nadzieję że mi pomożecie.
Otóż z mężem do tej pory stosujemy "przytulnie" przerywane i wszystko było ok aż do teraz. @ mam średnio co 34dni i w 26dc miałam tyle co na papierze toaletowym jasno czerwone plame później brązowe, następnego dnia brązowe z skrzepami lub grudkami nie wiem jak to nazwać wczoraj lekko brązowe plamienia tyle co na wkładce. Dziś jestem w 28 dc i znowu to samo. W ciągu tych mam ma delikatne kłucia i uczucie że coś się dzieje. Zaczynam się martwić bo czytałam w necie że może to być nadżerka polip a do lekarza nie mam kiedy iść bo wyjeżdżam na wakacje.
Zapomniałam dodać że temp mi wzrasta przedwczoraj było 36.4 a dziś 36.8 i głównie dlatego do was napisałam. Nie wiem kiedy zrobić test bo niby za wcześnie że muszę poczekać do planowanego okresu ale z drugiej strony nie chce się nakręcaćzrób test może to ciąża
Jeszcze nie ale chcemy od przyszłego miesiąca a od 4 lat kochamy się z przerywaniem i było ok aż do teraza wy sie staracie o dziecko?
juz Ci odpisalam na tamtym watku [emoji847]Jeszcze nie ale chcemy od przyszłego miesiąca a od 4 lat kochamy się z przerywaniem i było ok aż do teraz
Kasia głowa do góry, nawet jeśli to ta wstrętna @, to kolejny cykl i kolejna szansa, na pewno się uda. Ale póki nie ma @ jest nadzieja, cały czas trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Właśnie zauważyłam na papieże sluz taki bordo chyba @ nie daleko czekam
Dziękuje kochana za słowa otuchy. Dziwny jest ten śluz zawsze przed @ był ale nie przerywany jak teraz , jak pojawiał się taki śluz to dosłownie za chwilę @ a teraz raz jest raz go nie ma , a po za tym szyjka przed @ się skraca a nie jest wysoko i zamknieta no zobaczymy co bedzie się działo dalejKasia głowa do góry, nawet jeśli to ta wstrętna @, to kolejny cykl i kolejna szansa, na pewno się uda. Ale póki nie ma @ jest nadzieja, cały czas trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]