reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Dzień dobry, fajnie że u nas pada A ja okna w aucie pootwierane!
Dziś pół nocy bolał mnie brzuch jak na @ chyba zaczynam swirowac. Jutro gin...

Dzień dobry [emoji4] tak jak pisałam, nie zdziwię się jak to psikusy mojego organizmu bo sutki bolą dziś znacznie mniej [emoji3] mam w planach zapisać się do dobrego lekarza, ale ciągle zapominam [emoji19]
Jak wam mija niedziela? Ja w końcu mam pierwszy dzień od trzech miesięcy kiedy mogę leżeć i niczym się nie przejmować [emoji23] cudowne uczucie [emoji12]

Dzień dobry [emoji4] tak jak pisałam, nie zdziwię się jak to psikusy mojego organizmu bo sutki bolą dziś znacznie mniej [emoji3] mam w planach zapisać się do dobrego lekarza, ale ciągle zapominam [emoji19]
Jak wam mija niedziela? Ja w końcu mam pierwszy dzień od trzech miesięcy kiedy mogę leżeć i niczym się nie przejmować [emoji23] cudowne uczucie [emoji12]
Też bym chciała leżeć i nic nie robić hehehe niestety kupa roboty jest w domu gotowanie i sprzątanie co nie co

Też bym chciała leżeć i nic nie robić hehehe niestety kupa roboty jest w domu gotowanie i sprzątanie co nie co
Sprzątanie mam zaległe i to bardzo mocno [emoji23] kurz już do mnie mówi a pranie samo wchodzi do pralki [emoji23][emoji23][emoji23] ale ostatnio z domu korzystam jak z hotelu niestety [emoji19] jeszcze cieplej wody nie mamy bo rury wymieniają tak więc lekko nie jest. Mam nadzieję że zmobilizuje i siebie i mojego co by dziś trochę ogarnąć [emoji3]

reklama
Oby już nie przyszła paskudna@! Daj trochę słoneczka :)
Mimi92 Ja tam dziś chłopa wykorzystam do sprzątania i gotowania, więc aż będę leniuchowac
Też bym go chętnie wykorzystała, ale jestem ostatnio zbyt nerwowa i najmniejsza rzecz zrobiona nie po mojej myśli kończy się wojną więc wiesz [emoji23]

Do góry