No właśnie cisza nic się nie dzieje ta szyja gdzieś zwiała nie idzie jej sięgnąć jutro rano testuje tym testem 10 zobaczymy co wyjdzieTo ciekawe, też nie wiedziałam jak to się bada I jak tam rozkrecila się @ czy cisza Kasiu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie cisza nic się nie dzieje ta szyja gdzieś zwiała nie idzie jej sięgnąć jutro rano testuje tym testem 10 zobaczymy co wyjdzieTo ciekawe, też nie wiedziałam jak to się bada I jak tam rozkrecila się @ czy cisza Kasiu?
najlepiej zeby twój mąż sie naumiał faceci mają dłuższe palceja sobie sprawdze po kapieli wieczorem, choc faktycznie trzeba by bylo badac codziennie
pewnie, napisz cos o sobieCześć dziewczyny podczytuje was troszkę i gratuluję bardzo mocno wszystkich podwójnych kreseczek [emoji173] od rana bije się z myślami czy do was napisać i przelamalam się w końcu [emoji4] można dołączyć?
no wlasnie moze cos zaskoczylo, botak jest, jak noe liczysz i zajmiesz czyms glowe to najczesciej wychodziMam 27 lat, staramy się od kilku cykli (6 lub 7 a może i 8) straciłam rachubę. Jestem po drożności wykonanej w marcu o ile dobrze pamiętam, w kwietniu miałam zastrzyk ale się nie udało. Na razie niby starania wstrzymane bo zakładaliśmy firmę, ale mam pewne podejrzenia że przypadkiem mogło teraz zaskoczyć [emoji23]a jeszcze jakieś 7 dni do @, więc zostaje czekanie