reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
No dobra, wiedzą przyswojona;)
Pytania jakie mnie naszły:
1. Kiedy szyjka jest najwyżej i twardą mała?
2. Jak to wygląda przed okresem a jak w ciąży?
3. Jak wygląda przed i po owulacji ?
4. Jak wygląda po okresie?

Wiem że trzeba regularnie badać ale staram się to usystematyzować;)

Mam 27 lat, staramy się od kilku cykli (6 lub 7 a może i 8) straciłam rachubę. Jestem po drożności wykonanej w marcu o ile dobrze pamiętam, w kwietniu miałam zastrzyk ale się nie udało. Na razie niby starania wstrzymane bo zakładaliśmy firmę, ale mam pewne podejrzenia że przypadkiem mogło teraz zaskoczyć [emoji23]a jeszcze jakieś 7 dni do @, więc zostaje czekanie :)

Mam 27 lat, staramy się od kilku cykli (6 lub 7 a może i 8) straciłam rachubę. Jestem po drożności wykonanej w marcu o ile dobrze pamiętam, w kwietniu miałam zastrzyk ale się nie udało. Na razie niby starania wstrzymane bo zakładaliśmy firmę, ale mam pewne podejrzenia że przypadkiem mogło teraz zaskoczyć [emoji23]a jeszcze jakieś 7 dni do @, więc zostaje czekanie :)
no wlasnie moze cos zaskoczylo, botak jest, jak noe liczysz i zajmiesz czyms glowe to najczesciej wychodzi

reklama
dobra zbadalam szyjke, jest baaardzo ciasna, jakby skladajaca sie znkilku warstw i naoewno na koncu twarda, co to oznacza ekspertki? piersi bola prawie od owulki

Do góry