Nie widziałam tego, kurczę, a ja,tu czekam i czekam :/ ok, to już rozumiemNapisała że beta 1,2.. więc myślę że teraz potrzebuje chwilę dla siebie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie widziałam tego, kurczę, a ja,tu czekam i czekam :/ ok, to już rozumiemNapisała że beta 1,2.. więc myślę że teraz potrzebuje chwilę dla siebie.
Powiem Ci że ja tak bardzo ostrożnie podchodzę do tych testów owulacyjnych:-/ staram się trochę słuchać własnego ciała a one są dodatkiem.dzisiaj mam kłucie w tajnikach ale sluzu jeszcze mało więc chyba owu jeszcze przede mna:-)Ja powtórzyłam test ovu, i znów pojawiła się blada kreska, co oznacza że to jeszcze nie dziś, ale starać się nie zaszkodzi w czwartek idę do gin, mam nadzieję że będzie chociaż w stanie ni powiedzieć czy pecherzyk jest, był lub czy pękł
Hehehe no trochę ciężko tak codziennie ale co się nie robi dla bobasaPowiem Ci że ja tak bardzo ostrożnie podchodzę do tych testów owulacyjnych:-/ staram się trochę słuchać własnego ciała a one są dodatkiem.dzisiaj mam kłucie w tajnikach ale sluzu jeszcze mało więc chyba owu jeszcze przede mna:-)
Takie mam może głupie pytanie-jesteście w stanie się przytulać codziennie W trakcie dni plodnych? Bo ja boję się przegapić owulacji ale nie mam ochoty codzinnie:-/ tak co 2-3 dni jest spoko:-) mam nadzieję że to wystarczy...
Są różne szkoły , mi mówili od 10dc co 2 dzień , nie codziennie bo plemniki słabe .Ja tak zaszłam w jeden dzień było przytulanie 2 razy a potem po 2 dniach i ciążaPowiem Ci że ja tak bardzo ostrożnie podchodzę do tych testów owulacyjnych:-/ staram się trochę słuchać własnego ciała a one są dodatkiem.dzisiaj mam kłucie w tajnikach ale sluzu jeszcze mało więc chyba owu jeszcze przede mna:-)
Takie mam może głupie pytanie-jesteście w stanie się przytulać codziennie W trakcie dni plodnych? Bo ja boję się przegapić owulacji ale nie mam ochoty codzinnie:-/ tak co 2-3 dni jest spoko:-) mam nadzieję że to wystarczy...
Mam pytanie jaki miałaś/masz śluz szyjkowy jeśli można wiedziećSą różne szkoły , mi mówili od 10dc co 2 dzień , nie codziennie bo plemniki słabe .Ja tak zaszłam w jeden dzień było przytulanie 2 razy a potem po 2 dniach i ciąża
Ja używam Ovu View jest super moim zdaniem i darmowa. My staramy przytulać się co dwa dni, czasami co trzy, jak mamy chęć to co dziennie ale zazwyczaj są takie dwa lub trzy dni w miesiącu.