reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Mój zazywa drugi miesiąc fertile man 2x1 kapsułki od połowy lipca będzie pił 2x1 saszetke o nazwie folandrol ale są też acertin 1x1 saszetke profertil 2x1 witaminy A C E SELEN CYNK KWAS FOLIOWY np vitotal. Przede wszystkim więcej sportu nie przegrzewac jader nie nosić telefonu blisko krocza nie trzymać laptopa na kolanach nie kąpać się w gorącej wodzie luźne bokserki slipy i teraz żeśmy do kupili żel który wydłuża żywotność plemników i pomaga plemnikóm w poruszaniu się i dojść w miarę szybko do celu. Z suplementów diety można jeszcze podawać androvid plus i dziewczyny tu polecaly tabletki o nazwie extra sperm można kupić tylko w 1 aptece w Opolu lub na allegro 2 paczek za 82 zł.
Dziękuję! Chyba muszę wysłać to do apteki i oczywiście do urologa na konsultacje takie dostał zalecenie..

Tak mniej więcej mogę Ci ceny napisać jeśli chcesz. Acertin 60 saszetek 99.99zl vitotal 30 tabletek 14.99zl profertil 60 kapsułek 189zl androvid plus 30 tabletek nie całe 23.99zl

Reszty niestety nie pamiętam. Wierzę że będzie wszystko w porządku. Niech się mąż sumpelmemtuje i za.3-6 miesięcy powtórzyć wyniki nasienia i zobaczyć czy jest poprawa.

Do urologa się zapiszcie zrobi badanie jader i USG.

A robił twój mąż badania hormonalne?

Tak mniej więcej mogę Ci ceny napisać jeśli chcesz. Acertin 60 saszetek 99.99zl vitotal 30 tabletek 14.99zl profertil 60 kapsułek 189zl androvid plus 30 tabletek nie całe 23.99zl

Reszty niestety nie pamiętam. Wierzę że będzie wszystko w porządku. Niech się mąż sumpelmemtuje i za.3-6 miesięcy powtórzyć wyniki nasienia i zobaczyć czy jest poprawa.

Do urologa się zapiszcie zrobi badanie jader i USG.

A robił twój mąż badania hormonalne?
Ceny już nie grają roli... mój mąż ogółem do dziś myślał i chyba wierzył że wina jest po mojej stronie. Dziś się bardzo zdziwił, nigdy nie robił żadnych badań, pojechał dziś na badanie nasienia i konsultacje do kliniki. Pani powiedziała żeby umówić się jaknajszybciej na konsultacje z urologiem i się wszystkiego dowie. Powiedziała mu też że z takim i jeszcze gorszym nasienia ludzka się udaje, ale że musi się badać i to co pisałaś luzna bielizna itp dużo szpinaku u pomidorów.

Ceny już nie grają roli... mój mąż ogółem do dziś myślał i chyba wierzył że wina jest po mojej stronie. Dziś się bardzo zdziwił, nigdy nie robił żadnych badań, pojechał dziś na badanie nasienia i konsultacje do kliniki. Pani powiedziała żeby umówić się jaknajszybciej na konsultacje z urologiem i się wszystkiego dowie. Powiedziała mu też że z takim i jeszcze gorszym nasienia ludzka się udaje, ale że musi się badać i to co pisałaś luzna bielizna itp dużo szpinaku u pomidorów.
Orzechy brazylijskie i spróbuj żel i conceive plus on wspomaga poruszanie się plemnikóm i wydłuża żywotność plemników w naszej pochwie. Dużo dziewczyn zaszło z tym żelem. Ja sobie zakupiłam taki żel ale o innej nazwie w DE. Będę próbowała od kolejnego cyklu jeśli w tym znowu będzie porażka. Warto zrobić badania hormonalne u faceta LH FSH Prolaktyna tsh ft3 ft4 testosteron urolog powinien zrobić Te badania hormonalne. U nas urolog zrobił.

Hej dziewczyny
Ja wrzuciłam na luz, czekam do jutrzejszej wizyty. Plamienia już nie mam, bóle podbrzusza takie same, piersi obolałe, ale dzisiaj miałam już więcej Energi niż przez ostatnie dni. Myślę, że jutro się wszystko wyjaśni.
Zapomniałam dodać, że mam już 6 letnie bliźniaczki

Mamy podobną sytuację bo ogólnie wszystko jest ok ale ruchliwość plemników u mojego męża jest słaba bo po obserwacji 4 godzinnej ruch tylko 15 % I teraz się wzięliśmy na sposób że jak są dni płodne i owu pokazana testem w sensie pik LH mąż godzinę przed przytulankami pił kawę colę A jak nie miałam w domu coli to energetyka i wtedy to plemniki pobudza i szybciej biegnal[emoji23]

reklama
Hej dziewczyny
Ja wrzuciłam na luz, czekam do jutrzejszej wizyty. Plamienia już nie mam, bóle podbrzusza takie same, piersi obolałe, ale dzisiaj miałam już więcej Energi niż przez ostatnie dni. Myślę, że jutro się wszystko wyjaśni.
Zapomniałam dodać, że mam już 6 letnie bliźniaczki
A byłaś na tej becie? Powtarzałas test ciążowy? Jutro wizyta u gin tak?

Do góry