reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

U mnie zero powodów do radości, niestety. Maz płodny, plemniki są ale stosunkowo mało i mało ruchliwe. Chce mi się tylko płakać. Co stosują wasi partnerzy na pobudzenie tych plemników?

reklama
Dziewczyny a ja idę dziś do lekarza zobaczyć czy w ogóle była owu albo będzie. 17dc, ani testy ani temp. nie pokazuje :( mam jeszcze cień nadziei ale szczerze w to wątpię.... Jak się okaże że cykl do dupy to się chyba zalamie.... Wyjdzie na to, że co drugi mam do bani. Trzymajcie kciuki....

U mnie zero powodów do radości, niestety. Maz płodny, plemniki są ale stosunkowo mało i mało ruchliwe. Chce mi się tylko płakać. Co stosują wasi partnerzy na pobudzenie tych plemników?
Mój zazywa drugi miesiąc fertile man 2x1 kapsułki od połowy lipca będzie pił 2x1 saszetke o nazwie folandrol ale są też acertin 1x1 saszetke profertil 2x1 witaminy A C E SELEN CYNK KWAS FOLIOWY np vitotal. Przede wszystkim więcej sportu nie przegrzewac jader nie nosić telefonu blisko krocza nie trzymać laptopa na kolanach nie kąpać się w gorącej wodzie luźne bokserki slipy i teraz żeśmy do kupili żel który wydłuża żywotność plemników i pomaga plemnikóm w poruszaniu się i dojść w miarę szybko do celu. Z suplementów diety można jeszcze podawać androvid plus i dziewczyny tu polecaly tabletki o nazwie extra sperm można kupić tylko w 1 aptece w Opolu lub na allegro 2 paczek za 82 zł.

Super!!!! Czyli jednak się udało!!!
Ja dziś pierwszy dzień po @ i już nie mogę się doczekać, w kolejny weekend będzie owu :-) :) No i znajdę w ciąże :-D:-D:-D:-D
Zazdroszczę podejścia. Trzymam kciuki aby ten cykl był twój.

Ja właśnie czekam dzisiaj mam 4dpo @ przewidziana najpóźniej na 17.07 starania były teraz zostało czekać.

Zazdroszczę podejścia. Trzymam kciuki aby ten cykl był twój.

Ja właśnie czekam dzisiaj mam 4dpo @ przewidziana najpóźniej na 17.07 starania były teraz zostało czekać.
Udało mi się dostać do lekarza... Idę o 20:00 zobaczymy co mi powie... Pewnie usłyszę że szlak trafił owu w tym miesiącu. Czuje to :"(

Udało mi się dostać do lekarza... Idę o 20:00 zobaczymy co mi powie... Pewnie usłyszę że szlak trafił owu w tym miesiącu. Czuje to :"(
Super. Wiedziałam że ci się uda. Daj koniecznie znać co po wizycie. Trzymam kciuki aby już było po owu albo było jeszcze przed. [emoji110] i proszę się nie smucic kochana

Gratulacje Aniu !!! :) Ja dzis bylam na kontroli i coz ... Siedziałam godzine jeszcze jakas babka Chinka z 3 tyg bobasem poprosila zeby go przypilnowac bo ona musi do toalety ok nie ma problemu. Potem przyszla jakas co sie uczy probowala pobrac krew z 1 i 2 reki nie udalo sie, a jak widze igly to fuu, potem zawolala 2 tej po dwoch wkluciach w koncu sie udalo,wzięły mocz i tyle, zadnego usg nic... Potem zadzwonila mila Polka z wynikami. Powiedziala, ze beta juz negatywna, ze jak dostanę nastepny okres i bede sie czuła gotowa psychicznie to znow zaczac sie starac... ech co za dzien

Gratulacje Aniu !!! :) Ja dzis bylam na kontroli i coz ... Siedziałam godzine jeszcze jakas babka Chinka z 3 tyg bobasem poprosila zeby go przypilnowac bo ona musi do toalety ok nie ma problemu. Potem przyszla jakas co sie uczy probowala pobrac krew z 1 i 2 reki nie udalo sie, a jak widze igly to fuu, potem zawolala 2 tej po dwoch wkluciach w koncu sie udalo,wzięły mocz i tyle, zadnego usg nic... Potem zadzwonila mila Polka z wynikami. Powiedziala, ze beta juz negatywna, ze jak dostanę nastepny okres i bede sie czuła gotowa psychicznie to znow zaczac sie starac... ech co za dzien
Podobno szybki powrót do starań w większości daje większe szanse. Ja niestety posluchalam mojego gina który kazał czekać 6 miesięcy. I teraz zajść nie mogę.

reklama
Podobno tak jest, ze macica jest oczyszczona i organizm nastawiony jest na ciążę, wiec kto wie? ;) Trzymam kciuki za Ciebie!!!

Do góry