reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

Ja jestem po wizycie i niestety pęcherzyk nie pękł tym razem ☹️. Zapisała mi inne tabletki na ovu jakieś Lametta... muszę poczytać o nich. Podaje się je przy leczeniu raka i menopauzie tyle mi tylko powiedziała żebym się ulotki nie przeraziła . Miała któraśz Was z nimi do czynienia?
A to byl pierwszy cykl z clo? Mialas zastrzyk na pekniecie? Nie martw sie, nie ten cykl to nastepny :)

reklama
U mnie też biało za oknem :) dzieciaki mają frajdę, tym bardziej, że to ostatni tydzień i już ferie będą :D
Jestem okropnie wzdęta i biegam co chwilę do WC z sikaniem... Co chwilę toaletę zajmowałam :D i ciągle głodna jestem :D dziś zjadłam obiad w pracy i dalej głodna byłam :D hihi :D

Dziewczyny tsh-2.9, ft4-1,62. W listopadzie tsh było 3,66 a ft4 1,45. I teraz zastawiam się czy to dobrze, że tsh spada a ft4 rośnie?

Kojarzę nazwę z jakiegoś wątku staraczkowego, wiec na pewno przypisuje się go przy staraniach, ale nie znam działania.

Ja dzis się dowiedziałam, ze mam PCO, byc moze PCOS, dużo pęcherzyków wokół jajników, poprzednia gin robila mi USG i nic nie widziała, w ogóle dostałam duphaston, mam nadzieje, ze nie przyblokuje mi owu, ale progesteron badany w trakcie poronienia byl mega niski, wiec może musze go monitorować.
Ktos bierze dupka od 16 do 25 dc?
No właśnie nie wiem w końcu jak jest z tym duphastonem, czy blokuje tą owulacje czy nie? Ja biorę od 16 dc. W tym nie brałam bo mi się owulacja przesunęła i nie bralam jeszcze. I teraz nie wiem czy brać już. Mówiła ze jest jeszcze nadzieja ze pęknie, bo był nierówny.

reklama
@EklerkaDaria kurczę, dziwne że nawet nie pękł z tym ovitrelle. Bo to jest zastrzyk na pęknięcie tak? Słyszałam o tej lamecie ponoć lepsze niż clo bo nie upośledza endometrium

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No tyle tez doczytałam o tym leku. Zobaczymy. No jakoś nie podziałał w tym cyklu, albo mam ten cykl jakiś spowolniony masakrycznie.

Do góry