1
reklama
1
174974
Gość
Mu się "włączyło" już w pierwszych dniach odkąd się poznaliśmy, w kwestii dzieci zawsze byliśmy zgodni i razem się staraliśmy. Mieliśmy zawiesić starania, gdyż chciałam pójść do pracy by podreperować nasz budżet, żebyśmy mogli na luzie ślub wyprawić, ogarnąć samochód i może rozkręcić biznes. No i jak będzie zmieniał pracę to żebyśmy mieli jakiś dochód na ten czas. Jakbym nie poszła do pracy, to tragedii nie ma ale takich jakby marzeń sobie nie pospełniamy.Czytałam, chociaż z zawieszeniem starań to mi chyba umknęło, cos nie możecie sie zdecydować czyli bez spiny, jak będzie dziecko to się ucieszycie, ale ogólnie nie jest to cel sam w sobie? Czy raczej zrezygnowaliście z dziecka na jakiś czas w ogóle tylko teraz Twojemu cos się włączyło?
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Strasznie mi przykro trzymaj się jakoś i wracaj szybko do starań.dziewczyny, przyjmiecie mnie z powrotem? niestety kropek z nami nie został, beta mi szybko spada, mam się starać od razu jak poczuję się psychicznie gotowa, a ja nie chcę czekać
1
174974
Gość
Dokładnie, mam czas więc na spokojnie mogę poczekać ze staraniami. Najbardziej przeraża mnie jak niektóre dziewczyny wiedzą, że ich mężczyźni nie chcą mieć dzieci a one specjalnie odstawiają pigułki żeby celowo zajść w ciążę... Takich decyzji nie podejmuje się samemu, chociażby dlatego, że natura tak nas stworzyła, że potrzeba pary aby stworzyć kolejne życie...Zazdroszczę Ci tej młodości, kilka miesięcy nic nie zmieni, nadal będziesz młoda, ale powiem Ci ze zawsze jest jakies ALE, tylko ja juz wiem, ze mi czas umyka, wszystko jest dla mnie mniej ważne niż dziecko.
Ale super, ze się dogadujecie w sprawie dzieci, czasem czytam wypowiedzi dziewczyn jak decydują sie na dziecko, facet nie przejawia żadnej chęci, a potem sie dziwią ze nie chce tym dzieckiem sie zajmować. Chyba mamy podobne podejście do kwestii dzieci - dla mnie jasne ustalenia w tej kwestii to fundament związku
Misza95
Moderator
Mogę prosic o wpisanie mnie do tabelki? Milena, 23 lata, 3 cykl starańWracam z organizacją tabelki! Tutaj dzisiejszy jej stan:
Zobacz załącznik 836354
Teraz mi proszę napisać komu co zmienić. Którą przenieść do tabelki "Udało się" ?
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Ja jestem po wizycie i niestety pęcherzyk nie pękł tym razem . Zapisała mi inne tabletki na ovu jakieś Lametta... muszę poczytać o nich. Podaje się je przy leczeniu raka i menopauzie tyle mi tylko powiedziała żebym się ulotki nie przeraziła . Miała któraśz Was z nimi do czynienia?
1
174974
Gość
Jeszcze zostało wpisanie daty następnej @, dzieci ( o ile masz ) no i miasto jeśli chcesz podać.Mogę prosic o wpisanie mnie do tabelki? Milena, 23 lata, 3 cykl starań
reklama
Misza95
Moderator
Teoretycznie 18.02 ale nigdy nie mam regularnie, wiec to raczej tylko formalnosc dzieci nie mam, a miasto okolice Warszawy. Widze, ze Ty mimo mlodego wieku masz juz spory bagaz doświadczeń. Gratuluje zdrowego podejscia "bez spiny"Jeszcze zostało wpisanie daty następnej @, dzieci ( o ile masz ) no i miasto jeśli chcesz podać.