Ja się wkurzyłam. Końcem listopada składam papiery o przeniesienie numeru z Play do T-Mobile. Do tej pory nie przenieśli.. infolinia T-Mobile na weekendzie nie działa, dodzwoniłam się wczoraj wieczorem na infolinię techniczna Play.. wiecie że przez dwa miesiące tmobile nie wysłał do Play info o przeniesieniu?? Dwa dodatkowe miesiące muszę być w Play i płacić abonament.. dzisiaj Damian urywa się z pracy i jedziemy do T-Mobile aferę robić.. bo pytanie czy zapłacą za mnie te dwa dodatkowe abonamenty które będę u obecnego operatora. Jeszcze dobrze z nimi umowy nie zaczęłam a już problemy. Zaczynam żałować że z Play się przenosze. Pokusiła mnie tańsza oferta i tańszy telefon o i mam...
reklama
Misza95
Moderator
@Jabłuszkowa oby to nie bylo nic powaznego, wracaj do zdrowia
@EklerkaDaria nie musisz przepraszac, moj okres zawsze przychodzi na bogato wiec teraz sama po prostu zglupialam
@KatiNails ja na Twoim miejscu tez bym zrobila awanture taki moj urok
@EklerkaDaria nie musisz przepraszac, moj okres zawsze przychodzi na bogato wiec teraz sama po prostu zglupialam
@KatiNails ja na Twoim miejscu tez bym zrobila awanture taki moj urok
EklerkaDaria
Fanka BB :)
@Jabłuszkowa szybkiego powrotu do zdrowia!
@KatiNails niestety znam ten ból. Miałam taką samą sytuacje. Niestety nic nie wskurałam ani awanturą w salonie w którym zmieniałam umowę, ani pisząc do siedziby reklamacje i co najlepsze to okazało się, ze nie tylko mnie w tym salonie tak zrobili .
@KatiNails niestety znam ten ból. Miałam taką samą sytuacje. Niestety nic nie wskurałam ani awanturą w salonie w którym zmieniałam umowę, ani pisząc do siedziby reklamacje i co najlepsze to okazało się, ze nie tylko mnie w tym salonie tak zrobili .
U
użytkownik JOn
Gość
A ja właśnie jestem w szpitalu i czekam na badanie. Mój ból jajników przerodził się w okropny ból nerek. Więc pewnie zaatakowała mnie jakaś bakteria najgorszy moment ;( tak mnie boli że ledwo chodzę... I jak tu się nie załamać
Nie chce Cie straszyć ale ja miałam taki ból przy ostrym odmiedniczkowym zapaleniu nerki... wiem co czujesz. Najpierw jajnik a później nerka...
Możesz odwołać się na nie wywiązanie się z umowy i na tej podstawie rozwiązać umowę. Bądź żądać obniżenia na abonamencie. (W moim przypadku będę żądać dwóch miesięcy za darmo) żebym miała pójść z tym do sądu pójdę. Bo udowodnię że to ich wina.@Jabłuszkowa szybkiego powrotu do zdrowia!
EklerkaDaria
A jeśli masz tak zaznaczone w umówie to ok. Mi poprostu w umowie nie zaznaczył, że z końcem poprzedniej umowy i leciał mi czas od dnia zawarcia.Możesz odwołać się na nie wywiązanie się z umowy i na tej podstawie rozwiązać umowę. Bądź żądać obniżenia na abonamencie. (W moim przypadku będę żądać dwóch miesięcy za darmo) żebym miała pójść z tym do sądu pójdę. Bo udowodnię że to ich wina.
EklerkaDaria
Głowa do góry i do przodu! Nie ma się co załamywać. Odpuść trochę w głowie, a na pewno się uda. Trzymam kciuki!Dzisiaj ból zniknął ale mam wysypaną twarz - jak zawsze przed @..
Chyba przechodzę załamanie chwilowe..
U
użytkownik JOn
Gość
Dopóki nie ma @ jest nadzieja !Dzisiaj ból zniknął ale mam wysypaną twarz - jak zawsze przed @..
Chyba przechodzę załamanie chwilowe..
reklama
Musi zaznaczyć że z końcem umowy bądź okresu promocyjnego. Coś zaznaczyć musi przy przeniesieniu bo inaczej system nie puści (pracowałam w Play więc żadnej ściemy sobie wcisnąć nie dam). Ja owszem za późno złożyłam papiery o przeniesienie i miałam numer mieć przeniesiony bo 1 dodatkowym okresie promocyjnym. Ale numeru nie przenieśli. Teraz jak złożą o przeniesienie kolejny okres rozliczeniowy się zaczął więc ten miesiąc i następny na tzw wypowiedzeniu muszę zostać w Play. Czyli 2 miesiące dłużej. I wyjdzie mnie to dodatkowe 150 zł . Także tego im nie popuszczę. Ogólnie umowa podpisana z T-Mobile liczy Ci się od zawarcia z nimi umowy (numer możesz przenieść 6 miesięcy przed zakończeniem umowy), jednak na początku dostajesz numer tymczasowy , a jak poprzedni operator puści Twój numer to tymczasowy wygasa, a Twój pojawia się na karcie SIM od nowego operatora. Oni w moim przypadku nawet nie wysłali info do obecnego operatora mojego o wydanie numeru mojego aktualnego, a na umowie mam że przeniesienie tego konkretnego numeru z Play.A jeśli masz tak zaznaczone w umówie to ok. Mi poprostu w umowie nie zaznaczył, że z końcem poprzedniej umowy i leciał mi czas od dnia zawarcia.
Ja podejrzewam że i Tobie by przeszła reklamacja, tylko jak klient się nie zna chcą wcisnąć wszystko. Żeby tylko było że to nie ich wina. Ze mną mają tego pecha że pracowałam dla jednego operatora i wiem jak to wygląda