reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Ale się cieszę. mam.nadzieję że. będzie dobrze

Musi byc dobrze [emoji1320][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Odpuszczam, muszę się zregenerować. Ciągle nerwy w pracy i dziś zemdlałam w domu...

Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A nie myślałaś żeby poszukać innej pracy ? Przecież to się wszystko prędzej czy później odbije na zdrowiu...
Współczuję problemów.. ściskam!
W ogóle zauważyłam że dla ludzi których znam ten rok nie rozpoczął się dobrze...

A nie myślałaś żeby poszukać innej pracy ? Przecież to się wszystko prędzej czy później odbije na zdrowiu...
Współczuję problemów.. ściskam!
W ogóle zauważyłam że dla ludzi których znam ten rok nie rozpoczął się dobrze...
Jestem na stażu i musiałabym do końca roku szkolnego pracować tam, by mieć pierwszy stopień awansu. Z tym, że ja już nie potrafię. Kocham pracę z dziećmi i w tym kierunku chcę iść. Znalazłam jedną ofertę pracy, spróbuję. Niestety wszystko się wali.

Hej dziewczyny :) 17dc owu dziś lub wczoraj była. Ja też mało się udzielam bo wczoraj egzamin a dzisiaj rozdanie dyplomów :) a jeszcze wieczorem lecimy do dziadka na urodziny więc najpierw musze ruszyć do sklepu po prezent. Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie!!! MamulkaKubusia gratulacje super krechy!!

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem na stażu i musiałabym do końca roku szkolnego pracować tam, by mieć pierwszy stopień awansu. Z tym, że ja już nie potrafię. Kocham pracę z dziećmi i w tym kierunku chcę iść. Znalazłam jedną ofertę pracy, spróbuję. Niestety wszystko się wali.

Aaa rozumiem. Ciężki sobie zawód wybrałaś. Nie dość że pensje małe to jeszcze wiecznie kłopoty będą. Także jeśli chcesz wytrwać to tylko trzeba się uzbroić w dużą cierpliwość i dystans do tej pracy:* niedługo chyba ferie to odpoczniesz :)

reklama
Jejkus dziewczyny wy tu taki zgrany zespol, ciezko sie polapac i wpasowac. No ale bede probowala. Milego dnia ja w pracy, troche leb zajety to nie mysle ze nie dlugo juz za kilka dn owulacja powinna nadejsc. Buziaki

Do góry