Ja nigdy często na okres nie sikałam [emoji23]Ponoć każda ciąża jest inna;-)
Mnie ciągle muli na okres, ciągle wzdęcia i częste sikanie :-(
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
1
174974
Gość
Biorę proverę więc na pewno przyjdzie.
Mam ten sam problem. Kilka termometrów, niby wszystkie dobrej firmy, w tym jeden owulacyjny i na każdym inna temperatura...a jaki macie dobry termometr, ja mam trzy i każdy pokazuje zawsze inną temperaturę
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
kobieta90
Fanka BB :)
Nigdy tak nie obserwowałam organizmu. Jedynie co poznaje u siebie to mulenie na okres [emoji16]z tym, że w tym cyklu tak mi nawalają jajniki... Całe podbrzusze mnie kłuje. Może wcześniej przyjdzie przez te tabletki.Ja nigdy często na okres nie sikałam [emoji23]
Zobaczymy [emoji14]Nigdy tak nie obserwowałam organizmu. Jedynie co poznaje u siebie to mulenie na okres [emoji16]z tym, że w tym cyklu tak mi nawalają jajniki... Całe podbrzusze mnie kłuje. Może wcześniej przyjdzie przez te tabletki.
Wiktorka88 O
Kobieta90 ja tez czesto sikam na okres chyba szyjka macicy wtedy uciska na pecherz
encirclede
Ja tylko podczas starań często sikałam przed okresem bo sobie wmawiałam, że może się udało i nakręcałam u siebie tylko objawy ciążowe
belle81
Hej. A Ty jesteś z Lublina lub okolic?Hej Dziewczyny. Czy któraś z Was leczyla się w Lublinie u prof Rechberga ?
kobieta90
Prędzej Mój ciągle wmawia, że się udało, bo już kupił testy.Ja tylko podczas starań często sikałam przed okresem bo sobie wmawiałam, że może się udało i nakręcałam u siebie tylko objawy ciążowe
Ja nauczyłam się czekać. Nie wmawiam sobie, bo wiem jak później boli jak się nie uda zajść.
reklama