@Migdalove mozesz oficjalnie dopisać mnie do staraczek [emoji2] dostałam @ wiec zaczynamy [emoji2]dziś 1dc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noo to mnie pocieszylas trocheja mam microlife
Daga - u mnie prawie każdy cykl tak wygląda
A jak się czujesz? :-)
Nudności cały czas :/ ogólnie chodzę głodna ale mało co przez gardło przechodzi. Dobrze że oprócz jednego incydentu nie wymiotowałam. Bo z Aleksem w ciąży było gorzejA jak się czujesz? :-)
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam microlife ale złamałam, teraz mam kardioline z miękką końcówką Mierz jednym, nieważne który pokazuje prawdę, chodzi tylko o to żeby wyłapać skok.a jaki macie dobry termometr, ja mam trzy i każdy pokazuje zawsze inną temperaturę
Spójrz na suwaczek ;-)Nudności cały czas :/ ogólnie chodzę głodna ale mało co przez gardło przechodzi. Dobrze że oprócz jednego incydentu nie wymiotowałam. Bo z Aleksem w ciąży było gorzej
Miejmy nadziejęSpójrz na suwaczek ;-)
Biedna. Może to tylko będzie w 1 trymestrze.
Napisane na Lenovo K10a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ponoć każda ciąża jest inna;-)Miejmy nadzieję