reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

dziewczyny wiem że było ale nie mogę znaleźć, jakie witaminy na poczatek oprócz kwasu foliowego?
Najlepiej gotowe preparaty do suplementacji. Ja łykałam prenatal Uno. To są witaminy dla kobiet starających się i w pierwszym trymestrze ciąży. Mój ginekolog mi polecił.
1515415286-8f97f2b675e10e8f-aaaaaa.jpeg

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Dla dziewczynek jest tyle fajnych kostiumów ! :D Mam wrażenie że dla chłopców nie ma aż takiego wyboru ... Mój Młody zadecydował że chce być kotkiem ... hahaha a wszystkie kotki jake znalazłam typowo dla dziewczynek ;p
Kotek to latwa robota doszyj ogonek do czarmych spodni czarna koszulka dorysujesz wasy i juz moja nie dala ny sobie na glowe uszu zalozyc, ale sa opaski uszy

Jutro jadę na badania krwi, takie ogólne. Martwię się, że to moje złe samopoczucie, nudności itp mogą być spowodowane czymś poważnym. A dokładnie od zęba... Muszę koniecznie schować strach do kieszeni i umówić się na wyrwanie tego zęba bo to może źle się skończyć. A po drugie to i dla zajścia w ciążę jest wielka przeszkoda.

Jutro jadę na badania krwi, takie ogólne. Martwię się, że to moje źle samopoczucie, nudności itp mogą być spowodowane czymś poważnym. A dokładnie od zęba... Muszę koniecznie schować strach do kieszeni i umówić się na wyrwanie tego zęba bo to może źle się skończyć. A po drugie to i dla zajścia w ciążę jest wielka przeszkoda.
Ja jutro idę się umówić do chirurga dentystyczego żeby wyrwać 8[emoji33] . A dziś byłam u normalnego dentysty. Ząb wyleczony jupi [emoji2]. Dużo ludzi boi się dentystów.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jutro idę się umówić do chirurga dentystyczego żeby wyrwać 8[emoji33] . A dziś byłam u normalnego dentysty. Ząb wyleczony jupi [emoji2]. Dużo ludzi boi się dentystów.

Ja jestem po usunięciu wszystkich czterech ósemek :D i żyje [emoji23] a też się bałam [emoji23] akurat usunęłam dwa cykle przed zajściem w ciążę. Może wtedy się nie udawało bo miałam ciężkie antybiotyki i organizm musiał dojść do siebie. Po narkozie też.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja jestem po usunięciu wszystkich czterech ósemek :D i żyje [emoji23] a też się bałam [emoji23] akurat usunęłam dwa cykle przed zajściem w ciążę. Może wtedy się nie udawało bo miałam ciężkie antybiotyki i organizm musiał dojść do siebie. Po narkozie też.

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja mam usunięte dwie górne ósemki. Byłam prywatnie i było spoko. Miałam normalne znieczulenie. Teraz muszę wyrwać obie dolne ósemki ale na NFZ. Bo prywatnie za dwie 900 zł. Na już tyle nie mogę wydać. Ja nie miałam antybiotyku i liczę że teraz też nie będę miała.

reklama
Zapomniałam dodać że ja się nie boję dentystów ale chirurg dentystyczny wzbudza mały strach.

Do góry