Najlepiej gotowe preparaty do suplementacji. Ja łykałam prenatal Uno. To są witaminy dla kobiet starających się i w pierwszym trymestrze ciąży. Mój ginekolog mi polecił.dziewczyny wiem że było ale nie mogę znaleźć, jakie witaminy na poczatek oprócz kwasu foliowego?
reklama
Nafoxed
Aktywna w BB
Jutro wieczorem mam jechac do wypożyczalni ... ale chyba przed tym udam sie do kilku sh! Ciekawe czy cokolwiek bedzie. A u Ciebie był duży wybór czy raczej szczęśliwy traf?Zosia ma dziś swój bal i jest kopciuszkiem. Suknia kosztowała... niecałe 2 zł. Niech żyje second hand
Wiktorka88 O
Fanka BB :)
Kotek to latwa robota doszyj ogonek do czarmych spodni czarna koszulka dorysujesz wasy i juz moja nie dala ny sobie na glowe uszu zalozyc, ale sa opaski uszyDla dziewczynek jest tyle fajnych kostiumów ! Mam wrażenie że dla chłopców nie ma aż takiego wyboru ... Mój Młody zadecydował że chce być kotkiem ... hahaha a wszystkie kotki jake znalazłam typowo dla dziewczynek ;p
Dagaa11
Givenchy l'ange noir. Podziekuje, jak na tescie owu wyjda dwie kresko haha to wtedy bede dzieeeekooowaaac az wiory polecaSlodko Co to za perfum? Musisz mu ladnie podziekowac.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
1
174974
Gość
Jutro jadę na badania krwi, takie ogólne. Martwię się, że to moje złe samopoczucie, nudności itp mogą być spowodowane czymś poważnym. A dokładnie od zęba... Muszę koniecznie schować strach do kieszeni i umówić się na wyrwanie tego zęba bo to może źle się skończyć. A po drugie to i dla zajścia w ciążę jest wielka przeszkoda.
Otoona
Ja jutro idę się umówić do chirurga dentystyczego żeby wyrwać 8[emoji33] . A dziś byłam u normalnego dentysty. Ząb wyleczony jupi [emoji2]. Dużo ludzi boi się dentystów.Jutro jadę na badania krwi, takie ogólne. Martwię się, że to moje źle samopoczucie, nudności itp mogą być spowodowane czymś poważnym. A dokładnie od zęba... Muszę koniecznie schować strach do kieszeni i umówić się na wyrwanie tego zęba bo to może źle się skończyć. A po drugie to i dla zajścia w ciążę jest wielka przeszkoda.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem po usunięciu wszystkich czterech ósemek i żyje [emoji23] a też się bałam [emoji23] akurat usunęłam dwa cykle przed zajściem w ciążę. Może wtedy się nie udawało bo miałam ciężkie antybiotyki i organizm musiał dojść do siebie. Po narkozie też.Ja jutro idę się umówić do chirurga dentystyczego żeby wyrwać 8[emoji33] . A dziś byłam u normalnego dentysty. Ząb wyleczony jupi [emoji2]. Dużo ludzi boi się dentystów.
Otoona
Ja mam usunięte dwie górne ósemki. Byłam prywatnie i było spoko. Miałam normalne znieczulenie. Teraz muszę wyrwać obie dolne ósemki ale na NFZ. Bo prywatnie za dwie 900 zł. Na już tyle nie mogę wydać. Ja nie miałam antybiotyku i liczę że teraz też nie będę miała.Ja jestem po usunięciu wszystkich czterech ósemek i żyje [emoji23] a też się bałam [emoji23] akurat usunęłam dwa cykle przed zajściem w ciążę. Może wtedy się nie udawało bo miałam ciężkie antybiotyki i organizm musiał dojść do siebie. Po narkozie też.
reklama