reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Pochodzę z Wrocławia a mieszkam w Niemczech.... a co to za różnica?? Skoro nie robią bety to warto wierzyć na słowo a nie ... w niektórych krajach nie robi się bety tak o bo się chce tylko że skierowaniem lub jak na przykład u ginekologa
Ja widzę różową kreseczke. Powtórz jutro test. Powinien być ciemniejszy. A ten jest z porannego moczu czy z teraz?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ale nie liczysz nawet dc?

Wg tego co piszesz to masz dzis 26dc, ale piszesz ze do @jesCze 10dni... gdzie tu logika?

Powtórz test za dwa trzy dni

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Bierze leki wiec ma krotsze. Takze myśle że owu mogłabyc szybciej i że to ciaża

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

W mieście którym mieszkam można zrobić u lekarza ginekologa i to jeszcze jak on zadecyduje że jest taka potrzeba
Wiesz, gdybym wiedziała, że mieszkasz w Niemczech to nawet bym się nie zdziwiła bo w innych krajach jest z tym inaczej. ;) Ale aż weszłam zobaczyć w tabelkę skąd jesteś, bo sporo dziewczyn własnie mieszka za granicą. Patrzę - Wrocław, więc dziwię. ;)

@Natalia2017 tak jak napisałam wcześniej, cicho gratuluję, bo coś tam widać. Ale oczywiście trzymam kciuki aby to się potwierdziło. :) Jeszcze raz przepraszam, jeśli poczułaś się urażona. ;* Wyszło jak wyszło.

reklama
Do góry