reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Gdzie? Podałaś miasto Wrocław, tam konkretnie mieszkasz? Bo jeśli tak to nie możliwe jest to o czym piszesz, chyba, że w jakimś konkretnym labo a to już nadaje się do złożenia skargi. Skoro jest prywatne laboratorium to możesz sobie zrobić markery na prostatę będąc kobietą. Jesteś wtedy klientem i robisz sobie badania jakie ty chcesz.
Zobacz załącznik 834419
Chyba niemce bo test niamiecki

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Wlasniw zacznijmy od tego ktory dzien cyklu koedy bula owu.... ja szczerze nic tam nie widze za bardzo

qb3cj44j6cg72hqh.png

Zdjęcie nie odzwierciedla tego ale są dwie kreseczki ta druga jasna nie wgłębienie jest zabarwiona na czerwono ale delikatnie .... nie jestem w stanie nic powiedzieć zazwyczaj cykle miałam 38 dniowe ale od 3 miesięcy mam znacznie krótsze 23 dniowe 25 dniowe ciężko powiedzieć... przez te tabletki

W punkcie pobrań u lekarza rodzinnego mogą powiedzieć ci to co napisałaś bo robią tylko zlecenia za skierowaniem. Ale tyle jest punktów pobrań i to prywatnych gdzie masz w ten sam dzień wynik i nic nie musisz pokazywać. Co to w ogóle za nakaz pokazania testu... Szok.

dziewczyny nie mam już testów ciążowych ale została mi ogromna liczba testów owulacyjnych przed chwilą tak sobie pomyślałam:a co tam silne sobie bo czytałam gdzieś że hormon ciążowy do hormonu owu podobnie wykrywa sprawdzę czy działa i wiecie co odeszli miałam druga czerwona kreskę nawet na nią nie czekając a owulację miałam ok 27grudnia podobno..potwierdzone to było usg

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom

Pochodzę z Wrocławia a mieszkam w Niemczech.... a co to za różnica?? Skoro nie robią bety to warto wierzyć na słowo a nie ... w niektórych krajach nie robi się bety tak o bo się chce tylko że skierowaniem lub jak na przykład u ginekologa
Nie dziw się, że byłam w szoku. :) Podałaś miasto w którym mieszkasz jako Wrocław więc moje wzburzenie było uzasadnione. ;) Jeśli Cię uraziłam to bardzo przepraszam, nie chciałam w każdym razie. :)

Zdjęcie nie odzwierciedla tego ale są dwie kreseczki ta druga jasna nie wgłębienie jest zabarwiona na czerwono ale delikatnie .... nie jestem w stanie nic powiedzieć zazwyczaj cykle miałam 38 dniowe ale od 3 miesięcy mam znacznie krótsze 23 dniowe 25 dniowe ciężko powiedzieć... przez te tabletki
No ale nie liczysz nawet dc?

Wg tego co piszesz to masz dzis 26dc, ale piszesz ze do @jesCze 10dni... gdzie tu logika?

Powtórz test za dwa trzy dni

qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
W punkcie pobrań u lekarza rodzinnego mogą powiedzieć ci to co napisałaś bo robią tylko zlecenia za skierowaniem. Ale tyle jest punktów pobrań i to prywatnych gdzie masz w ten sam dzień wynik i nic nie musisz pokazywać. Co to w ogóle za nakaz pokazania testu... Szok.

W mieście którym mieszkam można zrobić u lekarza ginekologa i to jeszcze jak on zadecyduje że jest taka potrzeba

Do góry