1
174974
Gość
A tak z ciekawości, który masz dzień cyklu?I czy to wogole możliwe?? Że przed czasem wyszedl by pozytywny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak z ciekawości, który masz dzień cyklu?I czy to wogole możliwe?? Że przed czasem wyszedl by pozytywny?
U mnie nie robią bety nawet prywatnieowszemjest to możliwe.idz na bete
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie.I co wyszło byłaś w ciazy ?
Kurczę nie wiem dokładnie mam rozregulowany cykl dlatego biorę tabletki na uregulowanie miesiączki w tym że nie niby pomagają zajść w ciążeA tak z ciekawości, który masz dzień cyklu?
Wlasniw zacznijmy od tego ktory dzien cyklu koedy bula owu.... ja szczerze nic tam nie widze za bardzoA tak z ciekawości, który masz dzień cyklu?
Jak to? To tak trochę niemożliwe ...U mnie nie robią bety nawet prywatnie
Poczekam trochę i zobaczę
Już kiedyś chciałam robić tu jest trochę inaczej jak pokaże u nich test ciążowy pozytywny to wtedy robiąJak to? To tak trochę niemożliwe ...
Gdzie? Podałaś miasto Wrocław, tam konkretnie mieszkasz? Bo jeśli tak to nie możliwe jest to o czym piszesz, chyba, że w jakimś konkretnym labo a to już nadaje się do złożenia skargi. Skoro jest prywatne laboratorium to możesz sobie zrobić markery na prostatę będąc kobietą. Jesteś wtedy klientem i robisz sobie badania jakie ty chcesz.Już kiedyś chciałam robić tu jest trochę inaczej jak pokaże u nich test ciążowy pozytywny to wtedy robią