reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Mój w październiku będzie miał 3 :). Mój synek chyba ma ewidentny bunt 2 latka. Czasami ciężko wytrzymać :).

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Moj ma ewidentny brak matki=( teraz jestem na urlopie drugi tydzień i jestem non stop z nim i widze jak mnieu brakuje na codzien. Ciagle sie tula.. od paru dni ma straszne napady zlosci na ojca, normalnie ho leje i podchodze zeby go uspokoic a mowi mi "tujaj" no pekam, ale szybko sie uspokaja. Dzis bylam z nim piereszy raz na zajeciach przedprzedszkolnych (zawsze chodza z nim babcie albo ojciec) i wrecz chwalil sie mna. Mowi do pani "mama, moja, tulam".. peka mi serducho no ale co zrobie

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Moj ma ewidentny brak matki=( teraz jestem na urlopie drugi tydzień i jestem non stop z nim i widze jak mnieu brakuje na codzien. Ciagle sie tula.. od paru dni ma straszne napady zlosci na ojca, normalnie ho leje i podchodze zeby go uspokoic a mowi mi "tujaj" no pekam, ale szybko sie uspokaja. Dzis bylam z nim piereszy raz na zajeciach przedprzedszkolnych (zawsze chodza z nim babcie albo ojciec) i wrecz chwalil sie mna. Mowi do pani "mama, moja, tulam".. peka mi serducho no ale co zrobie

qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja jestem cały czas z synkiem w domu. Od niedawna szukam pracy ale narazie cisza. Jak się nie ma znajomości w szkolnictwie to tak jest. Mój synek ma chyba nadmiar mnie bo jak tata chce się z nim pobawić to go wygania i mówi tata nie, mama tu. Staram się go wtedy upominać że tak nie wolno robić i że tacie będzie przykro. A tak to mały psotnik, muszę mieć oczy dookoła głowy bo nigdy nie wiem co wymyśli. Ja zamierzam go zapisać do prywatnego przedszkola bo na państwowe nie mamy szans [emoji17]. Gdzie pracujesz?

Ps. Gdybym nie odpisała to przepraszam. Pewnie śpię :p. Ale jutro odpiszę :).

Ja jestem cały czas z synkiem w domu. Od niedawna szukam pracy ale narazie cisza. Jak się nie ma znajomości w szkolnictwie to tak jest. Mój synek ma chyba nadmiar mnie bo jak tata chce się z nim pobawić to go wygania i mówi tata nie, mama tu. Staram się go wtedy upominać że tak nie wolno robić i że tacie będzie przykro. A tak to mały psotnik, muszę mieć oczy dookoła głowy bo nigdy nie wiem co wymyśli. Ja zamierzam go zapisać do prywatnego przedszkola bo na państwowe nie mamy szans [emoji17]. Gdzie pracujesz?

Ps. Gdybym nie odpisała to przepraszam. Pewnie śpię :p. Ale jutro odpiszę :).

Ja pracuje od kiedy syn skonczyl 8miesiecy trafila mi sie oferta to ruszylam bo z kasa slabo bylo. W miedzy czasie zmienilam na lepiej platna ale na projekcie tylko do31 marca tego roku wiec to moj ostatni dzwonek, jak zajde to zmieszcze sie na styk ze beda musieli mi przedluzyc do dnia porodu umowe. Chociaz mam nadzieje ze w ogole projekt przetrwa bo jest zacny. Pracuje na oddziale szpitalnym pod patronatem zus. Wczesnej prewencji powypadkowej. Jestem terapeuta zajęciowym i terapeuta ręki rehabilituje ludzi =D ot taka ma ciezka pracę. Mam nsdzirje ze ten projrkt zus podpisze dslej bo chcę pracowac ilr die da jsk zajde

qb3cj44j6cg72hqh.png

Witam nową koleżankę. Mi też zegar tyka, ale wiara czyni cuda i trzeba wierzyć ze się uda :). Życzę powodzenia w staraniach z szybkim pozytywnym efektem końcowym.
Tez jestem na monitoringu z clo i ovitrelle bo z tego co mówiła moja doktorka to pregnyl wstrzymano w produkcji. Ty dostałaś w aptece pregnyl?
Cudem udało mi się znaleźć w jednej aptece. Ktoś zamówił, nie odebrał i stały 4 opakowania w lodówce :D czekały na mnie... Niestety zostało mi tylko jedno, a efekt jak widać kiepski...

Widzę widzę. :) Super. :) Mi marzy się Jamajka z racji bliskiemu sercu ruchu rastafari, a na drugim miejscu to Japonia. Niestety najdalej gdzie byłam to w Częstochowie. :D
Ja uważam, że wcale nie trzeba szukać daleko, bo można się zakochać w jakimś miejscu tu u nas, w Polsce. Ja znalazłam takie miejsce, to moja działka. Może to nie egzotyczne wycieczki, ale kocham kocham kocham. To mój azyl i wpuszczam do niego wybrańców :D

reklama
@KatiNails, piekny bobas! Niech rośnie zdrowo!

@SocPat A czemu masz nie pasować?

TESTY dla mężczyzn a może zamiast ciągać chłopa na testy zróbcie domowy test na płodność dla mężczyzn..no nie wiem, tak pomyślała
https://www.doz.pl/apteka/p127721-Accu_Sperm_test_plodnosci_dla_mezczyzn_okreslajacy_stezenie_plemnikow_1_szt.m?

@Ewarut piękne zdjęcie, to Ty?
To profilowe to moje. Tak jest ruda farbowana[emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry