reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Ja mam termin @ na 7 ale już nie robie sobie nadziei. Wydaje mi się że przy moich 31dniowych cyklach test pokazał by już dziś kreche
Niekoniecznie. Faza lutealna (od owu do okresu) trwa 14 dni. Zagnieżdżanie możesz być nawet w 12dpo. Czyli 2 dni przed terminem@ a więc test wyszedłby pozytywny w dzień spodziewanej@.
Ja z kolei miałam bardzo szybko owu, szybko zagnieżdżanie więc w 21dc test wyszedł pozytywny. Ale to się rzadko zdarza żeby było w tak expresowym tempie

ckai9jcgk10emd23.png

reklama
Agusia, głowa do góry! Jak nie teraz, to zaraz zobaczysz swoje dwie kreski :). Co do testów przed terminem @, to niestety tak bywa, że zrobią złudne nadzieję. Podobno nawet do 50% bardzo wczesnych ciąż ulega poronieniu jeszcze przed terminem @ lub tuż po. Dlatego ja niecierpliwie czekam. Nie mam odwagi zrobić wcześniej testu, żeby potem nie żałować.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje dziewczyny [emoji8] jeszcze tylko 2 tygodnie stresu do wizyty :( w sumie to 2 miesiące do ukończenia 1 trymestru

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja mam termin @ na 7 ale już nie robie sobie nadziei. Wydaje mi się że przy moich 31dniowych cyklach test pokazał by już dziś kreche

Mój pierwszy pozytywny test ukazał się dopiero 4 dni przed @ i to cień cienia testem o czułości 10 może powtórz jeszcze za dwa dni wtedy będzie już pewniej narazie nie trać nadziei [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry