reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Wielki Brat patrzy stale i wciąż :) taka cena niestety za wszelkie wygody.
Idę jutro do szpitala, będę czekac na zabieg konizacji szyjki macicy. Dzisiaj jeszcze musze do konca spakowac torbę, kupic jakies przegryzki, bo znajac życie jak sie bede nudzić, to będę glodna :D no i zaczynam sie chyba troche stresować...

reklama
Biore ovarin 2x dziennie i inne witaminy:
Kwas kaprylowy 600mg
Wit D3 2000iU + K2
Wit A 5000iU 3g
Omega 3 (1kapsulka)
Cynk 30mg
Jod 10mg
Selen 10mg
Probiotyk 25Bilion
wit C 1000 mg
Wieczorem jeszcze raz kwas kaprylowy 600mg
Wlasnie mi tez zdiagnozowali pcos a po 3 miesiacach z ovarinem owulacja sie pojawila.

Prosze o pomoc z ta tabela bo nie wiem jak to sie robi

Wiecie, że można pobrać z Facebooka dane z konta i nawet będą usunięte wiadomości? Straszne to jest, niestety jesteśmy inwigilowani jak tylko się da, nawet smsy można z sieci pobrać. Musimy się przyzwyczaić. ;p Nawet w mieście bez oka kamery się nie obejdzie. [emoji14]

Korzystaj póki Cię nie pilnuje mały człowiek;) Mnie już ostatnio syn próbuje spychać z łóżka jak minie 7.30;) kiedyś tu narzekalam że wstaje o 6, to trochę odpuścił:D

No mi przeważnie na enpr.pl gdzie mam wykres, wyświetlają reklamy antykoncepcja i wazektomia:eek:
A na ta stronka jest płatna?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Biore ovarin 2x dziennie i inne witaminy:
Kwas kaprylowy 600mg
Wit D3 2000iU + K2
Wit A 5000iU 3g
Omega 3 (1kapsulka)
Cynk 30mg
Jod 10mg
Selen 10mg
Probiotyk 25Bilion
wit C 1000 mg
Wieczorem jeszcze raz kwas kaprylowy 600mg
Wlasnie mi tez zdiagnozowali pcos a po 3 miesiacach z ovarinem owulacja sie pojawila.

Prosze o pomoc z ta tabela bo nie wiem jak to sie robi
Jestem pod wrażeniem,ze nie wspomagasz się hormonami. Ja tez mam pcos. Możesz coś więcej powiedzieć o diecie która stosujesz ? Jak objawia się Twoje pcos ? U mnie hormony męskie wyszły za wysokie, mam cykle bezowulacyjne i długie cykle 36-38.

Coraz częściej czuję dyskomfort w podbrzuszu na @... Czuję że jutro będzie negatyw.
A kiedy powinna być @? U mnie zakładając 28 dni cyklu to 31 a 31 dni to jutro a brzuch mnie pobolewa już tydzień :( Jutro myślałam nad betą ale jeszcze poczekam. Jutro testujesz?

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Coraz częściej czuję dyskomfort w podbrzuszu na @... Czuję że jutro będzie negatyw.
Albo na @ albo zagnieżdżanie.. ja dwa dni przed pozytywnym testem miałam takie bóle że myślałam że już @ przyszła... 8 dni do terminu @. Także nie ma się co nakręcać ani w jedną ani w drugą stronę.. bo objawy ciąży mogą być takie same jak na @. Widzisz u mnie bóle brodawek i nudności zaczęły się dopiero w 6tc gdzie zagnieżdżanie miałam w 3tc. Podczas zagnieżdżania objawy jak na @. Czyli ból piersi taki jak standardowo miałam od owu do @. Zniknęły walenie w okolicach terminu@ i dopiero teraz wrócily. Bóle jak na @ i kłucia w jajnikach. I parcie na pęcherz. Nawet jak się wysikałam miałam wrażenie że jeszcze coś w pęcherzu jest.
Także nie nakręcaj się a spokojnie testuj :* wtedy się wszystko okaże czy to faktycznie na @ czy nie :*
Trzymam kciuki bardzo mocno !

ckai9jcg0yg84wbd.png

Cześć dziewczyny [emoji2]
Został mi jeszcze ten nieznośny kaszel. Ogólnie samopoczucie typowe dla początku ciąży spać mi się chce jak w żadnej ciąży.
Pozdrawiam

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie dzisiaj 21dc, niby miałam ostatnio regularnie koło 27 dniowe cykle. A biorąc pod uwagę wczesną owulację w 10dc to może być jeszcze wcześniej o ile pękł pęcherzyk.

Do góry