reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Kurczę na lipcowkach kolejna dziewczyna odpadla. Dwa tygodnie temu ja, tydzien temu kolejna i dzisiaj....ja jakąś czarną serię zapoczątkowałam chyba.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Kurczę na lipcowkach kolejna dziewczyna odpadla. Dwa tygodnie temu ja, tydzien temu kolejna i dzisiaj....ja jakąś czarną serię zapoczątkowałam chyba.

f2wlk6nllyt56xuu.png

Przykre to jest [emoji20] pierwszym cudem jest zajść a drugim utrzymać. Przeraża mnie ta liczba poronień..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

f2wlk6nllyt56xuu.png

Straszne, tak mi przykro. :( Niestety nie wszystko od nas zależy, nawet jak będziemy regularnie odwiedzać ginekologa, lezczyć się na wszystko, dbać o siebie to i tak los zrobi swoje. Przerażające to jest ale cóż. Zostaje nam mieć nadzieję, że u nas już wszystko będzie dobrze i trzymać kciuki w duchu za wszystkie kobiety.

reklama
Przykre to jest [emoji20] pierwszym cudem jest zajść a drugim utrzymać. Przeraża mnie ta liczba poronień..

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety poronień zawsze tyle było, Ale mu korzystając z tego typu forum mamy kontakt z większą liczbą ciężarnych niż tak byśmy realnie miały, więc i o większej ilości poronień się dowiadujemy.
Bardzo przykra sprawa... :(
Dlatego mój Damian już się wkurza i mówi że mi internet odetnie. Bo jak na początku nakręcałam się na ciążę biochemiczna tak teraz z kolei świruje czy wszystko z ciążą ok bo wizyta dopiero 4 stycznia... Ja wiem że to zleci... Ale...

ckaiyx8d63pd6voi.png

Do góry