wisienka94
Fanka BB :)
Jak jest dojrzały ananas to środek nie jest aż taki twardyChyba trzeba byc kornikiem zeby takie drewno jesc bleh
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak jest dojrzały ananas to środek nie jest aż taki twardyChyba trzeba byc kornikiem zeby takie drewno jesc bleh
Ja byłam dobrą godzinę, jechaliśmy na kaufland, ale przejechaliśmy obok bo jak zobaczyliśmy parking to szok po prostu, potem na biedronkę i to samo. No to zakręciliśmy na tesco. Byłam tak od 17 do 18 xD@Migdalove my się znowu minęłyśmy ! Też byłam w tesco
Ja chyba będę musiała na święta zapas jakis zrobić bo mój kochany mi pochłonie tego ananasa.Jak jest dojrzały ananas to środek nie jest aż taki twardy
Przykre to jest [emoji20] pierwszym cudem jest zajść a drugim utrzymać. Przeraża mnie ta liczba poronień..
Mój nie lubi ananaska więc mam całego dla siebieJa chyba będę musiała na święta zapas jakis zrobić bo mój kochany mi pochłonie tego ananasa.
Straszne, tak mi przykro. Niestety nie wszystko od nas zależy, nawet jak będziemy regularnie odwiedzać ginekologa, lezczyć się na wszystko, dbać o siebie to i tak los zrobi swoje. Przerażające to jest ale cóż. Zostaje nam mieć nadzieję, że u nas już wszystko będzie dobrze i trzymać kciuki w duchu za wszystkie kobiety.
Niestety poronień zawsze tyle było, Ale mu korzystając z tego typu forum mamy kontakt z większą liczbą ciężarnych niż tak byśmy realnie miały, więc i o większej ilości poronień się dowiadujemy.Przykre to jest [emoji20] pierwszym cudem jest zajść a drugim utrzymać. Przeraża mnie ta liczba poronień..