reklama
wisienka94
Fanka BB :)
No robiłam. Bo na tym leku muszę być monitorowana. Opisałam wyżej jak to z moim pęcherzykiem było w tym cykluA robiłaś kiedyś monitoring u gina? Może lepiej tak spróbować?
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Przepraszam. Nie doczytałam. Może rzeczywiście owu już była. Skoro był płyn...No robiłam. Bo na tym leku muszę być monitorowana. Opisałam wyżej jak to z moim pęcherzykiem było w tym cyklu
wisienka94
Właśnie to mnie dziwi. Płyn niby był a skoku temparutury nie.. poczytałam na necie i czasem sie zdarza że jest ten płyn bez owu ale skok tempki to chyba bardziej wiarygodny jest i moim zdaniem tej owu nie było. Nie wiem co się stało z ttm pęcherzykiem no ale szansa na ciąże w tym cyklu wynosi 0 [emoji20]Przepraszam. Nie doczytałam. Może rzeczywiście owu już była. Skoro był płyn...
Nie martw się wisienka94. Może w kolejnym się uda. [emoji9] Ja też miałam w tym cyklu wielka nadzieję bo dwa dni temu miałam plamienie i brak @ cały czas a tu zonk [emoji17][emoji17]Właśnie to mnie dziwi. Płyn niby był a skoku temparutury nie.. poczytałam na necie i czasem sie zdarza że jest ten płyn bez owu ale skok tempki to chyba bardziej wiarygodny jest i moim zdaniem tej owu nie było. Nie wiem co się stało z ttm pęcherzykiem no ale szansa na ciąże w tym cyklu wynosi 0 [emoji20]
wisienka94
Czemu to musi tyle trwać [emoji20]Nie martw się wisienka94. Może w kolejnym się uda. [emoji9] Ja też miałam w tym cyklu wielka nadzieję bo dwa dni temu miałam plamienie i brak @ cały czas a tu zonk [emoji17][emoji17]
Właśnie. A ten czas od owu do @ to już w ogóle [emoji17][emoji17]Czemu to musi tyle trwać [emoji20]
AniaS35
Eee testowanie? :-) nie no jeszcze dużo czasu bo teoretycznie dziś mój termin @@@ ale w zeszłym cyklu moja @ przesunela sie o 2 dni więc praktycznie spodziewam się jej w sobotę o ile cykl bedzie 28 dni jak to przeważnie bywa lub w poniedzialek jeśli bedzie tak jak ostatnio w 30dc takze poki co cierpliwie czekam ja nie chce robic testów przed @@ bo zawsze dopatrze sie jakiegos cienia i chce juz uniknąć tego typu nieporozumień :-)Witam dziewczyny, powodzenia z pracą i z .
Wisienka może coś się opoźniło w tym cyklu i jeszcze będzie szansa.
@AniaS35 jak tam testowanie ?
U mnie czwartek ponury...no i coraz bliżej świąt ...zastanawiam sie nad prezentem dla córki która ma 10lat może któraś coś podpowie(liczę na to ) w dzisiejszych czasach prezent dla dziecka to lada wyzwanie kiedy wydaje się ze juz prawie wszystko ma
D
Deleted member 178444
Gość
Hej!
Nynnus przykro mi, ale póki nie ma @ jest nadzieja!
Aggs działaj!!!
Wisienka94 co Ty przyjmujesz za lek?
Ja świruje. Latam do kibelka jak szalona, sprawdzać, czy aby @ nie przylazla. Dziś termin! W pracy powiedziałam najbliższym współpracownikom, żeby uniknąć noszenia ciężarów. Kolega łazi za mną i wszystkie fotele mi targa
Te 2 kreski na teście, ta beta, sprawiły, ze moja paranoja osiągnęła apogeum. Jakie witaminy w 1 trymestrze?
Aggs działaj!!!
Ja świruje. Latam do kibelka jak szalona, sprawdzać, czy aby @ nie przylazla. Dziś termin! W pracy powiedziałam najbliższym współpracownikom, żeby uniknąć noszenia ciężarów. Kolega łazi za mną i wszystkie fotele mi targa
Te 2 kreski na teście, ta beta, sprawiły, ze moja paranoja osiągnęła apogeum. Jakie witaminy w 1 trymestrze?
reklama
atjodla
Prenatal uno 12 tyg ciąży później od 12 prenatal classic duo z witaminami dha sprawdzone bdbHej!
Aggs działaj!!!
Ja świruje. Latam do kibelka jak szalona, sprawdzać, czy aby @ nie przylazla. Dziś termin! W pracy powiedziałam najbliższym współpracownikom, żeby uniknąć noszenia ciężarów. Kolega łazi za mną i wszystkie fotele mi targa [emoji14]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom