reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.
Ooo no to naprawdę szacun. Ja bym chyba nie wytrzymała [emoji12][emoji12] naprawdę jestem pełna podziwu dla takich jak Ty [emoji5][emoji5]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

No i dobrze :) najważniejsze że jesteście szczęśliwi :)

Akurat sytuacja wymusiła na nas szybsze zamieszkanie razem niż poerwotnie planowaliśmy ale przynamniwj najważniejsze że córka zadowolona :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.
Rzadkość w dzisiejszych czasach, ale piękne :)

Na swoim najlepiej! Człowiek może sie normalnie wyluzowac i też serduszkować ile sie chce :)

Oj tak. Naprawdę się wyluzowalam na swoim. Trochę przeszłam już w moim życiu. Ostatnie 3 lata miałam ciężkie. Takie rzeczy jak przejście na swoje może należą do 'normalnych ale naprawdę dają szczęście [emoji4]

Oj tak. Naprawdę się wyluzowalam na swoim. Trochę przeszłam już w moim życiu. Ostatnie 3 lata miałam ciężkie. Takie rzeczy jak przejście na swoje może należą do 'normalnych ale naprawdę dają szczęście [emoji4]

No pewnie. Taka wolność że np jak sie nie chce to nie bede dziś sprzątać, mogę to zrobić jutro ;)

A mi czasem szkoda że nam tak nie wyszło;) Zazdroszczę:)

@nynnus26 ..różnie patrzyli na nas..jedni się śmiali, bo jeździli na wakacje pod namioty my twardo, że nie to się podśmiewali i wiecie dowcipkowali sobie z nas, inni nie komentowali albo za plecami, ale najwięcej było tych co mówili, że "nie wiemy co tracimy" i "że nie bierze się kota w worku". Raz sie z tego śmialiśmy, innym razem dumaliśmy co z nami nie tak, czasem się obrażaliśmy ale zasad raz obranych nie złamaliśmy.
...czy żałujemy. Nie. Ja byłam bardzo młodą dziewczyną gdy poznałam męża,gdy wychodziłam za mąż też, on starszy, no więc mnie pilnował, co się nie często zdarza. Moim cichym marzeniem jest, żeby moje chłopaki poszły w ślady taty i opiekowali się i troszczyli o swoje dziewczyny a i moja córka, żeby spotkała takiego co by na nią czekał i o nią dbał.

reklama
Do góry