mamunia86
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo no to naprawdę szacun. Ja bym chyba nie wytrzymała [emoji12][emoji12] naprawdę jestem pełna podziwu dla takich jak Ty [emoji5][emoji5]@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.
Rzadkość w dzisiejszych czasach, ale piękne@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
To były DOSŁOWNIE nasze pierwsze razy we wszystkim...aż mnie ciary przeszły, naprawdę istne szaleństwo emocji, ciał, dusz...jest co wspominać.
Oj tak. Naprawdę się wyluzowalam na swoim. Trochę przeszłam już w moim życiu. Ostatnie 3 lata miałam ciężkie. Takie rzeczy jak przejście na swoje może należą do 'normalnych ale naprawdę dają szczęście [emoji4]Na swoim najlepiej! Człowiek może sie normalnie wyluzowac i też serduszkować ile sie chce
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnie. Taka wolność że np jak sie nie chce to nie bede dziś sprzątać, mogę to zrobić jutroOj tak. Naprawdę się wyluzowalam na swoim. Trochę przeszłam już w moim życiu. Ostatnie 3 lata miałam ciężkie. Takie rzeczy jak przejście na swoje może należą do 'normalnych ale naprawdę dają szczęście [emoji4]
A mi czasem szkoda że nam tak nie wyszło Zazdroszczę@nynnus26, my byliśmy 5 lat razem, początkiem 6 ślub. Nie uprawialiśmy seksu przed ślubem, ani razem nie mieszkaliśmy, nie byliśmy nigdy na wakacjach wspólnych. Byliśmy pierwszymi dla siebie...
Tylko trzeba pamiętać o zasłoniętych roletach [emoji23] [emoji23] [emoji23]@wisienka94 dokładnie a do tego możesz chodzić bez bielizny[emoji23][emoji23]