reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Jeja dziewczyny jak tak piszecie i też wspominam swój ślub i wesele to jestem pewna że mogłabym to przeżywac przynajmniej raz w roku [emoji16][emoji16]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Jaa też!!!! Tylko skąd brać kase na takie imprezy :)

reklama
Jeja dziewczyny jak tak piszecie i też wspominam swój ślub i wesele to jestem pewna że mogłabym to przeżywac przynajmniej raz w roku [emoji16][emoji16]

Ja przed ślubem a też czuję że mogłabym tak co roku :-) a też druga sprawa że taki koszt co roku to trochę za dużo by bylo :-) ale pomarzyć zawsze można hehe

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

A w jakiej dzielnicy w Toruniu mieszkasz? Jak nie masz ochoty to oczywiście nie musisz odpowiadać :) albo napisać na priv :)

Wścibska jestem, ale marzę o emigracji.
Jak wylądowałaś w US?
Juz opowiadam. Od razu zaznaczam, ze nidgy nie bralam USA pod uwage, bo za daleko od Europy. Jak poznalam mojego S przez internet, to on mieszkal juz tam od lat. Mial podobna sytuacje w zyciu jak ja wiec super nam sie rozmawialo. Potem spotykalismy sie co kilka miesiecy, az w koncu stwierdzilismy, ze ja sie przeprowadze do niego. I tak oto przylecial po mnie (moi rodzice oczywiscie znali go juz duzo wczesniej) i we wrzesniu wyladowalam na Stanach. :)

reklama
@mamunia86 ja z moim mężem bralam ślub po 9 latach odkąd się poznaliśmy więc my już wszystkie pierwsze razy zaliczyliśmy przed ślubem [emoji16][emoji16]

Do góry