reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania 2018

reklama
Ja tam chyba nie mam takich imion ktore bym potepiala no chyba ze wyrzadzalyby krzywde dziecku.Kazdemu podoba sie co innego jak ktos mnie zapyta o zdanie to powiem co mysle ale czepliwa pod tym wzgledem nie jestem :)

Lukrecja dosc....oryginalnie.
Mam kuzyna nazywa sie Gracjan tez sa opinie rozne na temat tego imienia ale on nie czuje sie nim skrzywdzony bo jest jednym z nielicznych ludzi o tym imieniu

Ja tam chyba nie mam takich imion ktore bym potepiala no chyba ze wyrzadzalyby krzywde dziecku.Kazdemu podoba sie co innego jak ktos mnie zapyta o zdanie to powiem co mysle ale czepliwa pod tym wzgledem nie jestem :)

Lukrecja dosc....oryginalnie.
Mam kuzyna nazywa sie Gracjan tez sa opinie rozne na temat tego imienia ale on nie czuje sie nim skrzywdzony bo jest jednym z nielicznych ludzi o tym imieniu
Gracjan bardzo mi sie podoba, mnie rodzice skrzywdzili moim imieniem, ale lwpsze to jak Kacperek:D bo mialam byc chlopcem:D

Ja miałam być Jakubem [emoji23][emoji23]
2ae3240d1a6de2d9059268d9b96c3cdd.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

A ja imie Angelika czy Andzelika bo to w zasadzie to samo imie bardzo milo wspominam.Mialam przyjaciolke o tym imieniu.Super dziewczyna.

Stokrotka dobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chociaz imie Kunus dla chlopca ladne aczkolwiek Kubusiow chyba zatrzesienie tak samo jak Oliwek,Amelek itp

A ja imie Angelika czy Andzelika bo to w zasadzie to samo imie bardzo milo wspominam.Mialam przyjaciolke o tym imieniu.Super dziewczyna.

Stokrotka dobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chociaz imie Kunus dla chlopca ladne aczkolwiek Kubusiow chyba zatrzesienie tak samo jak Oliwek,Amelek itp
Mojemu dalam Kubuś naimiebo całą ciążę oglądałam Rodzinke.pl i mi sie spodobał Kuba:)

reklama
Jak u was planowanie obiadów ? Ja już kompletnie nie mam pomysłów na nie.. eh [emoji51][emoji19]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry