reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ja tam chyba nie mam takich imion ktore bym potepiala no chyba ze wyrzadzalyby krzywde dziecku.Kazdemu podoba sie co innego jak ktos mnie zapyta o zdanie to powiem co mysle ale czepliwa pod tym wzgledem nie jestem :)

Lukrecja dosc....oryginalnie.
Mam kuzyna nazywa sie Gracjan tez sa opinie rozne na temat tego imienia ale on nie czuje sie nim skrzywdzony bo jest jednym z nielicznych ludzi o tym imieniu

Ja tam chyba nie mam takich imion ktore bym potepiala no chyba ze wyrzadzalyby krzywde dziecku.Kazdemu podoba sie co innego jak ktos mnie zapyta o zdanie to powiem co mysle ale czepliwa pod tym wzgledem nie jestem :)

Lukrecja dosc....oryginalnie.
Mam kuzyna nazywa sie Gracjan tez sa opinie rozne na temat tego imienia ale on nie czuje sie nim skrzywdzony bo jest jednym z nielicznych ludzi o tym imieniu
Gracjan bardzo mi sie podoba, mnie rodzice skrzywdzili moim imieniem, ale lwpsze to jak Kacperek:D bo mialam byc chlopcem:D

Ja miałam być Jakubem [emoji23][emoji23]
2ae3240d1a6de2d9059268d9b96c3cdd.jpg

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

A ja imie Angelika czy Andzelika bo to w zasadzie to samo imie bardzo milo wspominam.Mialam przyjaciolke o tym imieniu.Super dziewczyna.

Stokrotka dobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chociaz imie Kunus dla chlopca ladne aczkolwiek Kubusiow chyba zatrzesienie tak samo jak Oliwek,Amelek itp

A ja imie Angelika czy Andzelika bo to w zasadzie to samo imie bardzo milo wspominam.Mialam przyjaciolke o tym imieniu.Super dziewczyna.

Stokrotka dobre [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] chociaz imie Kunus dla chlopca ladne aczkolwiek Kubusiow chyba zatrzesienie tak samo jak Oliwek,Amelek itp
Mojemu dalam Kubuś naimiebo całą ciążę oglądałam Rodzinke.pl i mi sie spodobał Kuba:)

reklama
Jak u was planowanie obiadów ? Ja już kompletnie nie mam pomysłów na nie.. eh [emoji51][emoji19]

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Do góry