reklama
adiika
Fanka BB :)
Wow Wikomama Twój na pewno wysoki będzie Mój synek chodzi teraz w 80, i mam wrażenie, że on właśnie dorownal do tego standardu, że jak 9-12m-cy to rozmiar 80 itd. Wcześniej nosił rozmiar większy jak jego wiek. No zobaczymy, bo my wysocy z mężem nie jestesmy, ja 162cm, mąż 178cm.
A
Asha.
Gość
Witajcie Można dołączyć? chociaż starania zamierzam zacząć w te wakacje to jednak urodziłabym już w 2018 plus nie wiadomo jak szybko nam się uda... Jestem mamą 7 letniego synka, najwyższy czas na rodzeństwo
Leylah
Fanka BB :)
Witajcie Można dołączyć? chociaż starania zamierzam zacząć w te wakacje to jednak urodziłabym już w 2018 plus nie wiadomo jak szybko nam się uda... Jestem mamą 7 letniego synka, najwyższy czas na rodzeństwo
Witaj [emoji255][emoji4]
Moj Młodszy chyba przeroście niedługo brata [emoji4] u nas sprawdziło sie, ze kolejne dziecko rodzi sie wieksze. Zwłaszcza, ze młodszy urodził sie dwa tygodnie przed terminem a Starszy tydzien po. Aktualnie nosimy 86/92 i 92/98[emoji4]
Jak mija dzien?[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A
Asha.
Gość
Jeju co za dzień, za duzo pracy co do wielkosci dziecka po urodzeniu jesli bedzie wieksze niz moj Aleks... urodzil sie z 58cm i 3900g
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama