reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Właśnie niby się słyszy że w obecnych czasach trudno zajść w ciążę a w moim bliskim otoczeniu 3 pary w tym roku będą miały dzidziusie zrobione za pierwszym razem ;)

Hej[emoji4][emoji110]

Mam dwoch chłopaków :) 3 lata i 17 miesiecy:)

A żebyś wiedziała Adiika[emoji23] u mnie tak było, jak tylko wyszedł pozytywny test , od razu skończyłam kp i to była pierwsza przespana noc od roku i tak jest do dzisiaj w przypadku Starszaka. Chociaz 9 mcy sie nacieszylsm ;)

[emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A karmisz jeszcze piersią drugiego synka? :) Jak ja bym chciała żeby teraz też udał nam się drugi syn :)

Mój mały ładniej spał jak był młodszy, budzil się 2 razy czasem 3 razy w nocy a teraz bywa że nawet 5... Są i lepsze noce z jedną pobudką ale bardzo rzadko.

Opowiedzcie może o swoich poprzednich staraniach :) u mnie to trwało 8 cykli... Strasznie się przejmowałam tym wszystkim, że to tak długo trwa. A w cyklu, który już spisałam na straty się udało :)

Ja się nawet dobrze nie zaczęłam starać i zaszlam w ciaze. Chciałam zacząć za jakieś 4 miesiące i nieco zdziwiona byłam, bo przy 30-32 dniowych cyklach i ostatnim stosunku w 10dc okazała się ciąża :) Zawsze myślałam, że cykl musi być dobrze obstawiony itd. a tu niespodzianka. Teraz się boję, że tak łatwo może nie pójść przy prawdziwych staraniach :(

Jak spedzacie majówkę? :)
U mnie dziś piękne słońce, oby tak zostało :)

W moim przypadku rowniez z zajściem nie było większych problemów, jednak juz w trakcie duzo komplikacji, zwłaszcza w 2 ciazy.

Adiika,
Tak, mlodszego synka jeszcze troche karmie przed spaniem :)
Rowniez ciesze sie, ze mam 2 chłopaków z tak mała roznica wieku, juz maja wspólne zainteresowania i zabawy, naprawde jest super pod tym względem :)
Jednak nie ukrywam, ze marzy mi sie teraz córeczka, bo mnie te chłopy kiedys wykończą [emoji3]
U nas od wczoraj pieknie, słonecznie [emoji4]
U nas majówka bez większych planów. Wczoraj bylismy z wizyta u moich rodzicow, w środę my mamy gości a dzisiaj pewnie jakis spacerek :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My w majówkę siedzimy w domu i chorujemy... Jakieś paskudztwo nas złapało , na szczęście małemu już przechodzi, za to ja i mąż czujemy się do du...

reklama
Zdrówka :*
U mnie synek zakatarzony, ale nie wiem czy mu ten katar przez ząbkowanie się nie pojawił. Denerwuje się jak już widzi, że do nosa się z czymś zbliżam, nawet wytrzeć sobie nie daje. Tyle płaczu o nic :(

Leylah ja to właśnie bym po 2-óch synach chciała jeszcze 2 córki ale co z tego planowania wyniknie to nie wiem.

U mnie też majówka na spokojnie, dziś do moich rodziców pojedziemy, może grilla rozpalimy. Karkówka to już z miesiąc za mną chodzi :D

Do góry