reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Właśnie zastanawiam się nad kupnem baniek :) tylko gdzie można się tego nauczyć? Kiedyś byliśmy leczeni naturalnymi sposobami i byliśmy zdrowi :)

Też się zastanawiam, gdzie można się tego nauczyć. Może kiedyś poproszę ojca, żeby mnie nauczył. Aczkolwiek chyba i tak postawiłabym w ostateczności.

reklama
Też się zastanawiam, gdzie można się tego nauczyć. Może kiedyś poproszę ojca, żeby mnie nauczył. Aczkolwiek chyba i tak postawiłabym w ostateczności.
Właśnie tak myślę, że kiedyś to z pokolenia na pokolenie przechodziła ta wiedza, bo moja babcia stawiała i mama też umie. Ja chyba bym się bała tych ogniowych stawiać, ale są teraz takie z pompką co tylko zasysa powietrze, to może by były łatwiejsze. Na pewno nie można na kręgosłupie i w okolicy nerek stawiać, tyle pamiętam. Nie wiem jak na klatce piersiowej, bo ja zawsze miałam stawiane na plecach.

Właśnie tak myślę, że kiedyś to z pokolenia na pokolenie przechodziła ta wiedza, bo moja babcia stawiała i mama też umie. Ja chyba bym się bała tych ogniowych stawiać, ale są teraz takie z pompką co tylko zasysa powietrze, to może by były łatwiejsze. Na pewno nie można na kręgosłupie i w okolicy nerek stawiać, tyle pamiętam. Nie wiem jak na klatce piersiowej, bo ja zawsze miałam stawiane na plecach.
nie wolno w okolicach serca :)

Witam Was dzisiaj później w 20dc. Dzisiaj od rana jestem jakaś zalatana. A wczoraj na łowach w sh znalazłam strój tygryska (taki duzy kotek ;p ) za 15zł. Ale dla dziewczynek był taki wybór że byłam w szoku. Nie pokładałam wielkich nadzieji w sh a byłam bardzo pozytywnie zaskoczona wyborem :D

@Migdalove Dla mnie to bardzo dziwne że test wyszedl z ciebiem a potem już go nie bylo. A widać ten cień na normalnym zdjeciu a na negatywie jeszcze bardziej. Ale masz racje co do tego, że jak jesteś w ciazy to jesteś a jak nie to @ i tak przyjdzie.

Dostalam@ troszke smutno choc wiedzialam ze sie nie uda
Nie lubie tego:/

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Ja nie wiem jakim cudem Wy na tych zdjęciach testów widzicie cokolwiek - w pracy pomyślałam, że na telefonie nie widzę, ale w domu też nie widzę. Chyba nie mam wprawy, bo ostatnio też się przyglądałam i nic nie dostrzegłam...

reklama
Do góry