reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Właśnie zastanawiam się nad kupnem baniek :) tylko gdzie można się tego nauczyć? Kiedyś byliśmy leczeni naturalnymi sposobami i byliśmy zdrowi :)

Też się zastanawiam, gdzie można się tego nauczyć. Może kiedyś poproszę ojca, żeby mnie nauczył. Aczkolwiek chyba i tak postawiłabym w ostateczności.

reklama
Też się zastanawiam, gdzie można się tego nauczyć. Może kiedyś poproszę ojca, żeby mnie nauczył. Aczkolwiek chyba i tak postawiłabym w ostateczności.
Właśnie tak myślę, że kiedyś to z pokolenia na pokolenie przechodziła ta wiedza, bo moja babcia stawiała i mama też umie. Ja chyba bym się bała tych ogniowych stawiać, ale są teraz takie z pompką co tylko zasysa powietrze, to może by były łatwiejsze. Na pewno nie można na kręgosłupie i w okolicy nerek stawiać, tyle pamiętam. Nie wiem jak na klatce piersiowej, bo ja zawsze miałam stawiane na plecach.

Właśnie tak myślę, że kiedyś to z pokolenia na pokolenie przechodziła ta wiedza, bo moja babcia stawiała i mama też umie. Ja chyba bym się bała tych ogniowych stawiać, ale są teraz takie z pompką co tylko zasysa powietrze, to może by były łatwiejsze. Na pewno nie można na kręgosłupie i w okolicy nerek stawiać, tyle pamiętam. Nie wiem jak na klatce piersiowej, bo ja zawsze miałam stawiane na plecach.
nie wolno w okolicach serca :)

Witam Was dzisiaj później w 20dc. Dzisiaj od rana jestem jakaś zalatana. A wczoraj na łowach w sh znalazłam strój tygryska (taki duzy kotek ;p ) za 15zł. Ale dla dziewczynek był taki wybór że byłam w szoku. Nie pokładałam wielkich nadzieji w sh a byłam bardzo pozytywnie zaskoczona wyborem :D

@Migdalove Dla mnie to bardzo dziwne że test wyszedl z ciebiem a potem już go nie bylo. A widać ten cień na normalnym zdjeciu a na negatywie jeszcze bardziej. Ale masz racje co do tego, że jak jesteś w ciazy to jesteś a jak nie to @ i tak przyjdzie.

Dostalam@ troszke smutno choc wiedzialam ze sie nie uda
Nie lubie tego:/

dqpr3e5e7ell0w0u.png

Ja nie wiem jakim cudem Wy na tych zdjęciach testów widzicie cokolwiek - w pracy pomyślałam, że na telefonie nie widzę, ale w domu też nie widzę. Chyba nie mam wprawy, bo ostatnio też się przyglądałam i nic nie dostrzegłam...

reklama
Do góry