reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

Marci@tko ja karmie 15 mcy ale chce skonczyc moze w tym miesiacu.
Kupilam testy owu i od przyszlego miesiaca sprobuje bo wydaje mi sie ze nie mm owu.
Tola gratulacje!!

reklama
1515316065-ca931f9d9453bbfb-aaaaaa.jpeg

Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
GRTAULACJE!!! Super!

Ja dzisiaj 5d z clo i w piątek monitoring. Zobaczymy co tam się wykluje ;).
Tyle stron naklikalyscie, że nie nadążam z czytaniem :szok:. Śledzę, ale nie mam czasu pisać. Trzeba powoli wrócić do rzeczywistości braku czasu i pracy.
Trzymam kciuki za resztę dziewczyn!

Ja o syna starałam się 13cykli. Teraz poszło szybko bo 3cs :) życzę Ci abyś nie musiała długo czekać :)
No ja uciekłam od ojca biologicznego mojego syna jak miał 6 tygodni. W tym momencie ma odebrane prawa i żadnych kontaktów z dzieckiem :) także mój mąż też jest jedynym tata dla mojego syna :)
Czasami nie ma co na siłę trwać w toksycznych związkach, a sama po sobie widzisz że dziecko nie przeszkadza w tym by ułożyć sobie życie na nowo :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
A w każdym cyklu używałaś testów owu? Albo monitoring? Czy wszystko spontanicznie? Bo ja jedyne co łykam to kwas foliowy i właśnie spróbowałam z tymi testami owu i to wszystko. Ale to mój pierwszy cykl i dam sobie trochę czasu a potem będę próbować innych 'wspomagaczy"

u mnie niestety ma prawa ale ograniczone. Walczyłam w sądzie o alimenty i nie chciał nawet widzieć syna. A teraz po kilku latach jak ja już sobie ułożyłam życie to nagle do sądu o kontakty wniósł. Szkoda mi syna bo niby ojciec ale geny to nie wszystko i denerwuje mnie jak ktoś mówi - że to jego tato... Taaak ... tylko miał tyle szans żeby sie wykazać a nigdy nie chciał a teraz to mieszanie w głowie dziecku. Wolałabym aby jemu też prawa odebrali bo przez to straszne szarpania są i dużo nerwów.

Cześć,
jak to wygląda z kąpielą po stosunku? Można czy nie? Bo są różne opinie na ten temat.
Znowu chora jestem, katar i kaszel. Już sama nie wiem czym się tego pozbyć.
@tola_tola gratulacje :* dużo zdrowia dla Was :) :*

reklama
Do góry