Kasienka3b
Fanka BB :)
U mnie juz 1dc. @Migdalove jakbym mogła poprosić o zmianę na 6cykl i termin @ na 2 lutego. Dziękuję z góry [emoji8]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie juz 1dc. @Migdalove jakbym mogła poprosić o zmianę na 6cykl i termin @ na 2 lutego. Dziękuję z góry [emoji8]
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Tez zrobiłam badania myśląc że wszystko jest ok a tu nie miło się porobiloBardzo dziękuje za odpowiedz, poczytam o tym jak dojadę do domu na spokojnie.
Badania krwi zrobiłam tak o, zeby sprawdzić czy wszystkon Ok a tu taka niespodzianka niemiła. No nic, na szczęście sa na to leki i zapewne odpowiednia dieta pomoże.
W zasadzie podobnie, ale są wielorazowe (silikonowe) i nie wchłaniają krwi. Jest mniejsze ryzyko infekcji niż w przypadku tamponów czy podpasek, bo krew nie ma kontaktu z powietrzem. No i można o nim zapomnieć nawet na 12 h.
Super! Ladnie i przejrzyścieDziewczyny! Ogłoszenie!
Ogarnęłam tabelkę! Proszę zobaczcie czy wam się wszystko zgadza i powiedzcie mi czy wam się podoba. Chciałam aby był ład i porządek.
Zobacz załącznik 834194
tak. bo by zajsc w ciaze poziom tsh powinien byc do 2Witam Was w Nowym roku!!
Dziewczyny mam pytanie, zrobiłam badania krwi i wyszło mi TSH 5,18 a norma jest od 0,27 do 4,20 ulU/ml
Czy któraś z was ma z tym do czynienia? Czy to ma wpływ na zajście w ciąże??
tak. bo by zajsc w ciaze poziom tsh powinien byc do 2
Trzymam kciuki!Ja będę testować w sobote o ile @ nie przyjdzie wcześniej... także dziewczyny trzymajcie mocno kciuki
sorki za glupie pytania ale wklada sie tak samo jak tampon tak? i cenowo wiesz ile stoi?