reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

U mnie z allegro owu nie pokazywały. A domowe laboratorium z Rossmann dwa dni były pozytywne. W te dwa dni były miłości i zaskoczyło ;)

ckai9jcgk10emd23.png
Ja właśnie w tym cyklu zaczęłam używać te z domowe labolatorium i dziś drugi dzień jest pozytyw ;)

reklama
ja to tutaj jak dinozaur się czuję, jestem mama 7 i 5 letnich dziewczynek :) no i postanowienie noworoczne nowy członek rodziny pojawił się w tym roku, też korzystałam z testów owulacyjnych, wczoraj zamówiłam nowe:)
Witaj! :) Koniecznie zerknij na naszą tabelkę tanij.at/starania2018 no i oczywiście dopisz się do niej, lub jeśli potrzebujesz pomocy to mogę Cię do niej dopisać. :)

Witaj Migdalove jak tam Ci idą starania?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
A nijak, dzisiaj test negatywny 12 dpo, 22 dzień cyklu. Może za wcześnie, ale czuje, że ten cykl jest nieudany. Chociaż cały dzień męczą mnie mdłości i w ogóle jakaś taka dziwna chodze, ale to pewnie sobie w głowię roję i tak to jest... Zastanawiam się czy jutro na betę nie pójść...

A nijak, dzisiaj test negatywny 12 dpo, 22 dzień cyklu. Może za wcześnie, ale czuje, że ten cykl jest nieudany. Chociaż cały dzień męczą mnie mdłości i w ogóle jakaś taka dziwna chodze, ale to pewnie sobie w głowię roję i tak to jest... Zastanawiam się czy jutro na betę nie pójść...
Słuchaj ale jak mdłości masz to może akurat[emoji6]to we sobie zrobić betę albo poczekaj mnie to różnie tez się dzieje okres mi się spóźnia narazie ale nie do puszczam do głowy myśli Złych. ...[emoji9]a powiedz mi to twoje pierwsze dziecko by bylo?

Słuchaj ale jak mdłości masz to może akurat[emoji6]to we sobie zrobić betę albo poczekaj mnie to różnie tez się dzieje okres mi się spóźnia narazie ale nie do puszczam do głowy myśli Złych. ...[emoji9]a powiedz mi to twoje pierwsze dziecko by bylo?

Druga ciąża ale dziecko pierwsze.
Póki co nic się nie spóźnia, bo do okresu jeszcze kilka dni.

Nie żebym cie zalowala bo to nie natym wsparcie polega...ale jesteś taka młodziutka widzę ze pragniesz tego dziecka bardzo przejmujesz się też ale za dużo i to źle wpływa na twoje samopoczucie[emoji9]

reklama
Do góry