reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

to oby sie udalo i powodzenia:)

dqpr3e5e7ell0w0u.png
Nie dziękuję,żeby nie zapeszyć. Czytałam, że wykryli u Ciebie torbiel. Trzymam kciuki, żeby dzięki tabletkom się wchłonęła i zabieg nie był potrzebny. Obyś jak najszybciej wróciła do gry:)

reklama
Witam się w nowym roku ;)
Chciałam wam życzyć wszystkiego dobrego na ten nowy rok, dużo miłości, spełnienia marzeń a najbardziej tego o dwóch kreseczkach:)
U mnie dziś 10dc test owu wygląda tak. Jak myślicie mogę już go traktować jako pozytyw? Kreski niby są, ale nie są jakieś mega mocne
Jak dla mnie pozytywny ;-) trzymam kciuki [emoji14] teraz jestem w ciąży właśnie z takiej szybciej owulacji [emoji23]

ckai9jcg0yg84wbd.png

Jak wcześnie przed rozpoczęciem starań wypadałoby zacząć brac kwas foliowy?
Mówią różnie. Ja zaczęłam brać trzy miesiące przed tym jak zaszłam z ciążę. Z dniem decyzji że zaczynamy się od najbliższego cyklu starać o dziecko zaczęłam brać kwas foliowy. Ale mówią że nawet i rok wcześniej przed rozpoczęciem starań brać.

ckai9jcg0yg84wbd.png

reklama
I to się tak po prostu kupuje w aptece bez żadnych recept itp.? Wiem wiem, głupie pytania, ale jeszcze jestem zielona w temacie :D

Do góry