reklama
Mamamia90
Fanka BB :)
I przez Ciebie jutro zmarnuje 5 test ciążowy w tym cyklu a tak serio to w ogóle nie czułam ovu, dopiero teraz, do tego zmiana trybu pracy, stresy itd., dong brany bez sensu, kalendarz mi pokazuje, ze jakbym miała @ w terminie to dzis tez bylaby znów ovu, wiec nawet sie zgadza!
Czyli namawiam do złego a miewalas już tak długie cykle?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamamia90
dziewczyny torbiel zniknęła!!!owulacja była prawdopodobnie wczoraj ale dzisiaj mamy koniecznie dac czadu!
Napisane na T03 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści No to teraz do dzieła [emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️
Dagaa11
Pisalam wczesniej, ze nie mam.mozliwlsci na dniach isc na bete, bo jak koncze prace to labo juz zamkniete, kolezanka na l4 i nie moge nawe zwolnic sie z pracy na godzine... musze czekać.nie rób już testów idź odrazu na bete!
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
EklerkaDaria
Super wieści! To do robotydziewczyny torbiel zniknęła!!!owulacja była prawdopodobnie wczoraj ale dzisiaj mamy koniecznie dac czadu!
M
Mar1
Gość
Daga, ja tam nic nie widzę :/ Cień cienia po kilkunastu minutach, to mało miarodajne. Ale to o niczym nie świadczy! Za szybko te testy robisz. Daj sobie kilka dni , będzie lepiej
Mamamia90
Tak, zdarzaly sie i dłuższe, a Ty w środę testujesz? Jakies przeczucia?
Chyba do środy nie wytrzymam i najprawdopodobniej zatestuje w sylwestra a potem dka formalności w środę
co do przeczuć to pewnie jak zwykle nic z tego piersi mega bolą ale to żaden objaw brzuch bolał w święta a teraz już tylko lekko kłują jajniki ja zawsze wmawiam sobie mnóstwo objawów a potem przychodzi @ wiec nie nastawiam się już specjalnie
reklama
tola_tola
nie doczytałam tego.to pozostaje czekaćzrób test za parę dni zatemmam dobre przeczucia:*Pisalam wczesniej, ze nie mam.mozliwlsci na dniach isc na bete, bo jak koncze prace to labo juz zamkniete, kolezanka na l4 i nie moge nawe zwolnic sie z pracy na godzine... musze czekać.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom