reklama
Ja bym uznała za pozytyw, chyba że jutro będzie jeszcze mocniejszy.Czy to pozytyw?
@Dagaa11 wrzuć te cienie.
Mamamia90
Fanka BB :)
Ale ja zrpbilam 4 w ciagu jednego dnia [emoji23][emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w zeszłym cyklu jak widziałam cienie po czasie tez potrafiłam zrobić 3 w ciągu jednego dnia wiec rozumiem Cie doskonale już niedługo wszystko się wyjaśni wytrzymaj jeszcze troszkę dzielna kobieta jesteś dasz radę a ja trzymam mocno &&&&
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mamamia90
Na rozweselenie wysyłam wam zdjęcie mojego kalendarza z kotami. Miesiąc maj, będziemy wtedy prawdopodobnie brać ślub.
Słodki kociak co nie? [emoji23]
Słodki kociak tez uwielbiam koty a maj to piękny miesiąc (tez brałam ślub w maju )
EklerkaDaria
Cierpliwości kochana. Mam nadzieję ze jakoś dotrwasz.... i czekamy na odzew i piękne zdjęcie z dwoma kreskamiPrzyszłam tylko na szybciora powiedzieć, że posrało mnie totalnie. Zrovilam dzisiaj w sumie 4 kur*a testy. CZTERY TESTY. Dwa pokazaly cień mniej wiecej w przepisowych 5 minutach. Pokazaly cien lub sama se go zobaczyłam. Dwa natomiast pokazaly dosc wyrazny cien, ale po czasie- ok godziny dwoch. Takze pojebauo mnie totalnie. Laski musze opdpoczac i wyluzowac, dlatego.biore kilka dni urlopu od forum do wyjaśnienia sytuacji. Odezwe sie wkrotce :*
Dagaa11
Dobra. Przekonalyscie mnie:
1. Bobo test z rana cien po czasie tj ok 20 min
2. Nordtest ok. 15.30 cien cienia cienia po ok 5 min
3. Nordtest ok 18- cien szybko widoczny, ale nie umiem go uchwycic na zdjeciu. Ale ja go widze, serio [emoji23][emoji23][emoji23]
1. Bobo test z rana cien po czasie tj ok 20 min
2. Nordtest ok. 15.30 cien cienia cienia po ok 5 min
3. Nordtest ok 18- cien szybko widoczny, ale nie umiem go uchwycic na zdjeciu. Ale ja go widze, serio [emoji23][emoji23][emoji23]
Mamamia90
A nie możesz ich tu wrzucić? Bo jesli tam cos jest to może zobaczymy? Mój dzisiejszy ovu test wygląda tak:
Zobacz załącznik 833537
Czy to pozytyw?
Wyglada jak pozytyw a który masz dziś dc ?
1
174974
Gość
To ogólnie byłoby dobrze, w tym miesiącu już pójdziemy załatwić chyba termin. Ogólnie nie uwierzycie ale 'przyjaciółka' do mnie napisała! Masakra jeszcze jakby z pretensją... Patrzcie :
EklerkaDaria
Tez uważam, że pozytywnyA nie możesz ich tu wrzucić? Bo jesli tam cos jest to może zobaczymy? Mój dzisiejszy ovu test wygląda tak:
Zobacz załącznik 833537
Czy to pozytyw?
reklama
Ja pije od miesiąca. Na chwilę obecna ciężko stwierdzić [emoji4] to był dopiero pierwszy cykl bez anty więc nie mam porównania [emoji14]Mi go polecila kolezanka z pracy ktora starala sie i po 3msc kuracji udalo sie wiec jakos napelnila mnie nadzieja