reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Ale ja zrpbilam 4 w ciagu jednego dnia [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w zeszłym cyklu jak widziałam cienie po czasie tez potrafiłam zrobić 3 w ciągu jednego dnia wiec rozumiem Cie doskonale już niedługo wszystko się wyjaśni wytrzymaj jeszcze troszkę dzielna kobieta jesteś dasz radę :) a ja trzymam mocno &&&&

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Na rozweselenie wysyłam wam zdjęcie mojego kalendarza z kotami. Miesiąc maj, będziemy wtedy prawdopodobnie brać ślub.

Słodki kociak co nie? [emoji23]
1514483158-7b38c8511304214b-aaaaaa.jpeg

Słodki kociak tez uwielbiam koty a maj to piękny miesiąc (tez brałam ślub w maju ;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przyszłam tylko na szybciora powiedzieć, że posrało mnie totalnie. Zrovilam dzisiaj w sumie 4 kur*a testy. CZTERY TESTY. Dwa pokazaly cień mniej wiecej w przepisowych 5 minutach. Pokazaly cien lub sama se go zobaczyłam. Dwa natomiast pokazaly dosc wyrazny cien, ale po czasie- ok godziny dwoch. Takze pojebauo mnie totalnie. Laski musze opdpoczac i wyluzowac, dlatego.biore kilka dni urlopu od forum do wyjaśnienia sytuacji. Odezwe sie wkrotce :*

Cierpliwości kochana. Mam nadzieję ze jakoś dotrwasz.... i czekamy na odzew i piękne zdjęcie z dwoma kreskami ;-) ;)

Dobra. Przekonalyscie mnie:
1. Bobo test z rana cien po czasie tj ok 20 min
1514486301-595591cc826e3e51-aaaaaa.jpeg

2. Nordtest ok. 15.30 cien cienia cienia po ok 5 min
1514486333-2752e6b976c33293-aaaaaa.jpeg

3. Nordtest ok 18- cien szybko widoczny, ale nie umiem go uchwycic na zdjeciu. Ale ja go widze, serio [emoji23][emoji23][emoji23]
1514486379-ce707c5a7695e009-aaaaaa.jpeg

To ogólnie byłoby dobrze, w tym miesiącu już pójdziemy załatwić chyba termin. Ogólnie nie uwierzycie ale 'przyjaciółka' do mnie napisała! Masakra jeszcze jakby z pretensją... Patrzcie :

1514486391-9358a9e051e5c6ed-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry