reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Z tym ślubem to też nie do końca tak super, jeśli znowu mojemu narzeczonemu wyjdzie mniej godzin w pracy to nic nie odłożymy a i tak potrzebujemy tylko jakieś 800zl żeby zorganizować ślub. Chcemy w kwietniu już ale wątpię by się udało.
Czerwiec tez jest pięknym miesiącem :) a z ta wagą to jestem pewna że zaraz znow spadnie :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czerwiec tez jest pięknym miesiącem :) a z ta wagą to jestem pewna że zaraz znow spadnie :)

Niby tak, ale czekać aż do czerwca... :D Zobaczymy, ja szukam innej sukienki, tańszej przede wszystkim. Zastanawiam się jak mojego ubrać, bo to nie będzie wesele tylko obiad ze świadkami i rodzicami. Czy jednak zostać przy garniturze, czy może eleganckie spodnie, do tego koszula, fajna marynarka, krawat. Bynajmniej to by mógł ubierać na inne okazje a tak to garnitur w szafie by wisiał.

Niby tak, ale czekać aż do czerwca... :D Zobaczymy, ja szukam innej sukienki, tańszej przede wszystkim. Zastanawiam się jak mojego ubrać, bo to nie będzie wesele tylko obiad ze świadkami i rodzicami. Czy jednak zostać przy garniturze, czy może eleganckie spodnie, do tego koszula, fajna marynarka, krawat. Bynajmniej to by mógł ubierać na inne okazje a tak to garnitur w szafie by wisiał.
A Ty jaka chcesz sukienke? Typowo ślubną?

A Ty jaka chcesz sukienke? Typowo ślubną?

Nie, skromną, jasną i najlepiej długą ale nie taką klasyczną ślubną.
Na answer znalazłam takie :
1514447867-9ce0081401dd8538-aaaaaa.jpeg

1514447871-0b2ba60b4a279bad-aaaaaa.jpeg

1514447880-d1c704884f8c4e28-aaaaaa.jpeg

Ale lepiej przymierzyć, wiadomo. Zobaczymy też u nas w mieście jest taki fajny sklep z garniturami więc może tam mojemu coś znajdziemy w miarę przystępnej cenie. Jeszcze buty u mnie i u niego będzie problem. U mnie z rozmiarem a u niego żeby mu się spodobały. [emoji23]

reklama
Do góry