reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Oby to był dobry znak. Mnie też czasem zakłuje jajnik z którego była owu. W zeszłym cyklu też tak miałam. Myśle ze to normalne u mnie :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja właśnie nie wiem czy to ciągnie mnie jak im czy jajowód bo jajowód jest po uszkodzeniu i to też mówią, że operowane miejsca mogą pobolewać nawet od zmiany ciśnienia w atmosferze.

Ja właśnie nie wiem czy to ciągnie mnie jak im czy jajowód bo jajowód jest po uszkodzeniu i to też mówią, że operowane miejsca mogą pobolewać nawet od zmiany ciśnienia w atmosferze.
U nas pewnie jajeczko się przemieszcza do macicy haha i dlatego nas kluje. Zaraz będzie się zagnieżdzać!!! :)

Może tak, najbardziej boję się, że znowu zagniezdzi się w jajowodzie...
Nie martw się Kochana na zapas! Stres nie pomaga w zagnieżdzaniu [emoji8] [emoji8] dajmy się rozwinac sytuacji. Ja po ostatnim cyklu uświadomiłam sobie że nawet piękna owulacja i pęknięty pęcherzyk nie prowadzą w 100% do ciąży. Muszą być wszystkie czynniki super spełnione żeby ta ciąża była. Dlatego wdech wydech, cieszymy się zyciem :)

Nie martw się Kochana na zapas! Stres nie pomaga w zagnieżdzaniu [emoji8] [emoji8] dajmy się rozwinac sytuacji. Ja po ostatnim cyklu uświadomiłam sobie że nawet piękna owulacja i pęknięty pęcherzyk nie prowadzą w 100% do ciąży. Muszą być wszystkie czynniki super spełnione żeby ta ciąża była. Dlatego wdech wydech, cieszymy się zyciem :)

Eh, żeby to było w moim przypadku takie łatwe. Tak mnie przytłacza wszystko, że nawet co do ciąży tracę nadzieję. Ale zostało 6 dni czekania w niepewności.

Eh, żeby to było w moim przypadku takie łatwe. Tak mnie przytłacza wszystko, że nawet co do ciąży tracę nadzieję. Ale zostało 6 dni czekania w niepewności.
Ja też już teraz z dystansem podchodze do tematu ciąży. Zdałam sobie sprawę że to może być jednak długa droga. No cóż i tak przez nią przejdziemy bo ja nigdy nie zrezygnuje :)

Ja też już teraz z dystansem podchodze do tematu ciąży. Zdałam sobie sprawę że to może być jednak długa droga. No cóż i tak przez nią przejdziemy bo ja nigdy nie zrezygnuje :)

Na też nie zrezygnuję, ale akurat taki czas u mnie nastąpił, że serio mam dość. Dzisiaj chyba wyżyje się ćwicząc bo tylko tak chyba zrzuce z siebie zła energię. W ogóle tak ładnie schudłam a przez święta znowu 1,5kg, no nic nie będę płakać z tego powodu tylko działać. :)

reklama
Kochana!! Niedługo ślub! Masz wspaniałego narzeczonego. Jest się czym cieszyć :)

Z tym ślubem to też nie do końca tak super, jeśli znowu mojemu narzeczonemu wyjdzie mniej godzin w pracy to nic nie odłożymy a i tak potrzebujemy tylko jakieś 800zl żeby zorganizować ślub. Chcemy w kwietniu już ale wątpię by się udało.

Do góry