reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
No a wgl ten mój lekarz to jest super. Pierwsz wizyta 50zł a kolejne dwie za darmo więc naprawdę nie jest nastawiony tylko na kase, tylko żeby pomagać

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
No to faktycznie genialny! :) Ja chodzę na nfz i też jest genialny. Powiedział mi, żeby lepiej troszkę zapanować nad tarczycą żeby zacząć starania, ale my kobiety i tak robimy swoje. ;) Cóż, jak w tym cyklu nie wyjdzie to jednak już całkowicie poddam się lekarzowi. ;)

No to faktycznie genialny! :) Ja chodzę na nfz i też jest genialny. Powiedział mi, żeby lepiej troszkę zapanować nad tarczycą żeby zacząć starania, ale my kobiety i tak robimy swoje. ;) Cóż, jak w tym cyklu nie wyjdzie to jednak już całkowicie poddam się lekarzowi. ;)
Ja jakoś tak nie mogę uwierzyć że się uda teraz. Mam jakieś takie przeczucie ze my to będziemy musieli się naczekać na maleństwo

Podstawa to dobry lekarz.. naprawdę. Więc jesteśmy obie w dobrych rękach :)

Ja jakoś tak nie mogę uwierzyć że się uda teraz. Mam jakieś takie przeczucie ze my to będziemy musieli się naczekać na maleństwo

Ja przed zrobieniem testu owu byłam pełna nadziei, że się uda, czułam to wręcz a teraz tak emocje opadły i podchodzę z rozsądkiem. :D Czekam na rozwój wydarzeń. ;)

Ja przed zrobieniem testu owu byłam pełna nadziei, że się uda, czułam to wręcz a teraz tak emocje opadły i podchodzę z rozsądkiem. :D Czekam na rozwój wydarzeń. ;)
Ja od poczatku tego cyklu podchodze z rozsądkiem, obiecałam to sobie po ostatnim rozczarowaniu. Ale nie mogłabym przeżyć gdyby nie było owu. Bo to powoduje że 0% szans. A tak to uświadomie sobie że jeszcze nie teraz. Może następny cykl

Ja od poczatku tego cyklu podchodze z rozsądkiem, obiecałam to sobie po ostatnim rozczarowaniu. Ale nie mogłabym przeżyć gdyby nie było owu. Bo to powoduje że 0% szans. A tak to uświadomie sobie że jeszcze nie teraz. Może następny cykl

No tak, teraz chociaż szansa jest na ciążę. :) U nas to byłby taki w sumie cud jakby się udało. No cóż, życzę sobie i Tobie cierpliwości na czas oczekiwania na termin testowania. :)

reklama
Do góry