reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Ja tak po rozmowie z @encirclede zastanawiam się, czy już jutro nie zrobić by testu, dzisiaj 26dc. Chociaż brzuch ciągnie jak na @, czuję kłucie jakby jajników więc może to bez sensu i cierpliwie by poczekać na @ jednak. Sama nie wiem.

reklama
Ja tak po rozmowie z @encirclede zastanawiam się, czy już jutro nie zrobić by testu, dzisiaj 26dc. Chociaż brzuch ciągnie jak na @, czuję kłucie jakby jajników więc może to bez sensu i cierpliwie by poczekać na @ jednak. Sama nie wiem.
No ja przez takie coś test zrobiłam [emoji14] oczywiście nie robię nadziei ale mocno trzymam kciuki za pozytywny test :*
Od soboty skurcze podobne jak na @, ale stanowczo za wcześnie. Kłucie i ciągnięcie w okolicach jajników, wczoraj co chwila kibelek ze myślałam że dostałam zapalenia pęcherza, ale przy sikaniu nic nie boli :) więc coś mi nie spasowało i dlatego tak wcześnie zatestowałam, mimo że tak dobrze się trzymałam i nie nakręcałam na ciążę :)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cudowna wiadomość @KatiNails :) Liczę na to, że beta będzie rosła.
Szybko Wam się udało, a mowilas, że boisz się, że zajmie Wam to dużo czasu, a tu proszę masz już dzidziusia w brzuszku na święta :)
Mowilas już ukochanemu? :)

No ja przez takie coś test zrobiłam [emoji14] oczywiście nie robię nadziei ale mocno trzymam kciuki za pozytywny test :*
Od soboty skurcze podobne jak na @, ale stanowczo za wcześnie. Kłucie i ciągnięcie w okolicach jajników, wczoraj co chwila kibelek ze myślałam że dostałam zapalenia pęcherza, ale przy sikaniu nic nie boli :) więc coś mi nie spasowało i dlatego tak wcześnie zatestowałam, mimo że tak dobrze się trzymałam i nie nakręcałam na ciążę :)

Ja wczoraj też latałam często do wc, ale może dlatego, że wypiłam dwie kawy i zjadłam trochę owoców a one też mają dużo wody, do tego zupa, więc u mnie to nie ma nic wspólnego z objawami ciąży. Eh. Chciałabym ale czuję, że nie ma sensu w ogóle sięgać po test.

Są ! Beta bardzo niziutka, pewnie dopiero zarodek się zagnieżdża tak jak to wyczułam :)
1513088646-8623ba387a34a150-aaaaaa.png

Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]napisz Cisco staraniach[emoji4]robiłaś owulacyjne testy?kiedy staranka?super!![emoji4]
Nie pisze dziewczyny bo u mnie zły czas...
Mam problemy rodzinne i humoru brak[emoji17]ale czytam was i trzymam kciuki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]napisz Cisco staraniach[emoji4]robiłaś owulacyjne testy?kiedy staranka?super!![emoji4]
Nie pisze dziewczyny bo u mnie zły czas...
Mam problemy rodzinne i humoru brak[emoji17]ale czytam was i trzymam kciuki

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
3cs :) dwa z testami owu z allegro które były niemiarodajne, teraz z testami kupionymi w Rossmann które dwa dni pokazywały wynik dodatni wcześniej niz zakładałam że mam owu :) [emoji179][emoji179] w dwa dni testu pozytywnego no i się udało :)

@KatiNails gratuluje kochana z całego serca. Wreszcie jakieś super wieści oby grudzień przyniósł nam więcej takich dobrych wiadomości
@wisienka94 super ze owu tuż tuż ja tez w ostatnia ciąże zaszłam w 7dc tzn w tym czasie były [emoji173]️ wiec wszystko jest możliwe, ja tez myslalam ze owu jyz blisko bo szyjka jakis wysoko miękka i ten śluz ale testy owu negatywne wiec nie wiem co jest grane ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@KatiNails gratuluje kochana z całego serca. Wreszcie jakieś super wieści oby grudzień przyniósł nam więcej takich dobrych wiadomości
@wisienka94 super ze owu tuż tuż ja tez w ostatnia ciąże zaszłam w 7dc tzn w tym czasie były [emoji173]️ wiec wszystko jest możliwe, ja tez myslalam ze owu jyz blisko bo szyjka jakis wysoko miękka i ten śluz ale testy owu negatywne wiec nie wiem co jest grane ;/

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A jakich testów Kochana używasz ?
I dziękuję bardzo :* w piątek rano powtarzam betę zobaczymy czy rośnie jak powinna bo jakby nie patrzeć termin mały jeszcze chwila więc wszystko może się zdarzyć

Do góry