reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Złapałam dzisiaj jakiegoś doła i odinstalowałam wszystkie aplikacje jakie miałam związane z odliczaniem ciąży... Czuję, że @ nadchodzi a jednak jakaś nadzieja jest.

reklama
@Migdalove To ta sukienka? Ona tylko tak podkreśla brzuch, a ogólnie fajna figura :)
@encirclede jeej jaka piękny brzuszek, ja miałam taki sam jak rodzilam :) Aż położne do mnie cały czas, że taki fajny.. :) Tęskno mi było do niego już po porodzie :) @KatiNails a nie mówiłam,że tak będzie, że te kreseczki w końcu się u kogoś pokażą :) Piękne :) Gratulacje, teraz dbaj o Was :) Czyli owu musiała być naprawdę wcześnie :)

To już 5 osoba z tego wątku :) Czekamy na kolejne :)

Udało się z tym mieszkaniem! :) Możemy już od dziś się tam wprowadzać, no ale powiedzieliśmy, że dopiero od stycznia wejdziemy :) Jeju jak się cieszę :) Gorzej z mężem ale myślę, że jak pomieszkamy sami przez jakiś czas, to zmieni zdanie :) Musimy teraz jakoś przekazać jego rodzicom tą wieść, ojj już widzę te miny i słyszę tę gadke.

@Migdalove To ta sukienka? Ona tylko tak podkreśla brzuch, a ogólnie fajna figura :)
@encirclede jeej jaka piękny brzuszek, ja miałam taki sam jak rodzilam :) Aż położne do mnie cały czas, że taki fajny.. :) Tęskno mi było do niego już po porodzie :) @KatiNails a nie mówiłam,że tak będzie, że te kreseczki w końcu się u kogoś pokażą :) Piękne :) Gratulacje, teraz dbaj o Was :) Czyli owu musiała być naprawdę wcześnie :)

To już 5 osoba z tego wątku :) Czekamy na kolejne :)

Udało się z tym mieszkaniem! :) Możemy już od dziś się tam wprowadzać, no ale powiedzieliśmy, że dopiero od stycznia wejdziemy :) Jeju jak się cieszę :) Gorzej z mężem ale myślę, że jak pomieszkamy sami przez jakiś czas, to zmieni zdanie :) Musimy teraz jakoś przekazać jego rodzicom tą wieść, ojj już widzę te miny i słyszę tę gadke.
Tak to ta sukienka, wszystko co obcisłe podkreśla mi brzuch niestety. :D

A przypomniało mi się, że jeszcze poruszany był temat o biustach ;) W ciąży urósł mi do 75 F, teraz karmiac mam 75 E i jednak jak ćwiczę, to bardzo mi przeszkadza. Przed ciążą miałam 75 C. To ja teraz waze 57-58kg i same moje piersi to z 2 kg ważą xd
@encirclede no to było dla mnie dziwne uczucie :) Ja to chyba z dobre 5 miesięcy smeciłam mężowi, że nie mam już brzuszka ciazowego, tak lubiłam ten stan :) Ale najgorsze uczucie to jednak taka galareta nie brzuch po porodzie hehe ;) Z koleżanką z pokoju się nawzajem pytalysmy czy ma takie same odczucia :D

reklama
Do góry