reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

Kurcze.. mój też dziś jedzie na budowe i cały dzień na dworze.. także nie ludze sie na jego szybkie ozdrowienie

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Mój tnie cegłę i ciągle leje się woda, niby maja płaszcze żeby się nie zmoczyć ale i tak cały mokry wraca do domu, do tego ciągła zmiana temperatury bo z ciepłego pomieszczenia gdzie tnie później na dwór gdzie trzeba myć cegły, pakować na dworze.

Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@wisienka94 ja również tobie życzę by kreseczka pięknie ciemniala i aby te dwie kreseczki na teście owulacyjnym zamienilas juz nie.dlugo na piekne.kreseczki na tescie ciążowym ;):)
@KatiNails mam podobny problem z brzuszkiem jak ty :-) :-) ale zauwazylam ze bardziej wlasnie tak mam po owu i przed @@@ o_O:)trzymam mocno &&&& za Ciebie kochana... wiadono ze bedzie co ma być ale niech bedzie po twojej mysli Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo ci kibicuje Wam wszystkim kibicuje i trzymam.&&& !
@Migdalove ja nie pisalam o tym brzuszku ze nie dasz.rady go zgubić do marce jako ze nie masz mozliwosci w tym czasie sobie z nim poradzić ...chodzilo mi raczej o to ze nie bedzie takiej potrzeby w koncu starasz sie o dzidziusia wiec nigdy nie wiadomo czy bedzie taka potrzeba zreszta wieksze mieszkanko dla dzidziusia to wiekszy konfort heheh:D:p:D
Aniu nie dziękuję :* co by nie zapeszać, ale i tak mam przeczucie że to jeszcze nie teraz [emoji14]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój tnie cegłę i ciągle leje się woda, niby maja płaszcze żeby się nie zmoczyć ale i tak cały mokry wraca do domu, do tego ciągła zmiana temperatury bo z ciepłego pomieszczenia gdzie tnie później na dwór gdzie trzeba myć cegły, pakować na dworze.

No to naprawde nieciekawie. Najgorsze to że jest ta zmiana temperatury . Ja na klime reaguję anginą przeważnie także nie używam jak prowadze. Mój to stawia jakieś stalowe hale lub konstrukcje na budowie. A tak to przeważnie u siebie na hali jest jako operator maszyny wypalarki lub spawa :)

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

@wisienka94 ja również tobie życzę by kreseczka pięknie ciemniala i aby te dwie kreseczki na teście owulacyjnym zamienilas juz nie.dlugo na piekne.kreseczki na tescie ciążowym ;):)
@KatiNails mam podobny problem z brzuszkiem jak ty :-) :-) ale zauwazylam ze bardziej wlasnie tak mam po owu i przed @@@ o_O:)trzymam mocno &&&& za Ciebie kochana... wiadono ze bedzie co ma być ale niech bedzie po twojej mysli Bardzo![emoji173][emoji173]️bardzo ci kibicuje Wam wszystkim kibicuje i trzymam.&&& !
@Migdalove ja nie pisalam o tym brzuszku ze nie dasz.rady go zgubić do marce jako ze nie masz mozliwosci w tym czasie sobie z nim poradzić ...chodzilo mi raczej o to ze nie bedzie takiej potrzeby w koncu starasz sie o dzidziusia wiec nigdy nie wiadomo czy bedzie taka potrzeba zreszta wieksze mieszkanko dla dzidziusia to wiekszy konfort heheh:D:p:D
Podejrzewam, że nawet w ciąży będę ćwiczyć oczywiście takie serię dla kobiet w ciąży z konsultacją ginekologa. [emoji14]

A to tak tak :* ale tak się nakręciłam w poprzednim cyklu że teraz po prostu wolę to z dystansem traktować :*

Ja tez niby podchodze do Wszystkiego z dystansem heheh ale jakos mi to w praktyce marnie wychodzi ... :-) :-) :-) u mnie dzis 17dc tak naprawde.nawet nie wiem czy owu juz byla czy jest czy bedzie ale jakos mi z ta niewiedzą dobrze poki co:-) :-) jeszcze by mi tego brakowalo zebym wypatrywalam owu to juz bym chyba calkiem zwariowala :-) :-) :-)

Ja tez niby podchodze do Wszystkiego z dystansem heheh ale jakos mi to w praktyce marnie wychodzi ... :-) :-) :-) u mnie dzis 17dc tak naprawde.nawet nie wiem czy owu juz byla czy jest czy bedzie ale jakos mi z ta niewiedzą dobrze poki co:-) :-) jeszcze by mi tego brakowalo zebym wypatrywalam owu to juz bym chyba calkiem zwariowala :-) :-) :-)
Ja nie jestem w stanie jej przeoczyć [emoji23]

Hej Kochane :)
@Migdalove, ja mam oprócz brzucha, jeszcze biodra szerokie. Boję się co doktorek o mnie powie :O Do końca stycznia nie zwalniam z ćwiczeniami haha :D Szwagierka chodziła do niego w ciazy, to pamiętam, że też jej potrafił uwagę zwrócić. Ale moja lekarka była nie lepsza, bo jechała po mnie ostro jak przytylam w ciąży 15 kg.
@KatiNails ja mam rozejscie na 1,5 mojego palca, to tak będzie na jednego męskiego. To już za dużo dużo? :(
Ale zazdroszcze Ci wagi :)

Ja mam 162 cm i też uwielbiam się podwyższać butami :) Ja to bym mogła mieć 170 cm i nie mniej i nie więcej :p

A powiedzcie jak Wy liczycie dni cyklu, bo ja wcześniej liczyłam sobie tak, że od pierwszego dnia @ do kolejnego dnia @, czyli go wliczając, a to błąd. Dlatego potem okazało się, że mam nawet 27 dniowe cykle ;)

Słuchajcie ja czuję, że tu do końca roku na pewno zobaczymy dwie kreseczki, oby nie jedne :)

My jedziemy dziś obejrzeć mieszkanie, trzymajcie kciuki, żeby się udało, bo jak widzę jak ten mój dziwolag nie chce się wyprowadzać i ukradkiem nawet łzy wycieral, udawal, ze ma katar... to słabo mi się robi i sama dostaję niechęci :(

reklama
Hej Kochane :)
@Migdalove, ja mam oprócz brzucha, jeszcze biodra szerokie. Boję się co doktorek o mnie powie :O Do końca stycznia nie zwalniam z ćwiczeniami haha :D Szwagierka chodziła do niego w ciazy, to pamiętam, że też jej potrafił uwagę zwrócić. Ale moja lekarka była nie lepsza, bo jechała po mnie ostro jak przytylam w ciąży 15 kg.
@KatiNails ja mam rozejscie na 1,5 mojego palca, to tak będzie na jednego męskiego. To już za dużo dużo? :(
Ale zazdroszcze Ci wagi :)

Ja mam 162 cm i też uwielbiam się podwyższać butami :) Ja to bym mogła mieć 170 cm i nie mniej i nie więcej :p

A powiedzcie jak Wy liczycie dni cyklu, bo ja wcześniej liczyłam sobie tak, że od pierwszego dnia @ do kolejnego dnia @, czyli go wliczając, a to błąd. Dlatego potem okazało się, że mam nawet 27 dniowe cykle ;)

Słuchajcie ja czuję, że tu do końca roku na pewno zobaczymy dwie kreseczki, oby nie jedne :)

My jedziemy dziś obejrzeć mieszkanie, trzymajcie kciuki, żeby się udało, bo jak widzę jak ten mój dziwolag nie chce się wyprowadzać i ukradkiem nawet łzy wycieral, udawal, ze ma katar... to słabo mi się robi i sama dostaję niechęci :(
I dobrze, że zwraca na to uwagę, przecież to lekarz a nie jakiś tam pierwszy lepszy facet na mieście. :D Jak ja bym chciała wrócić do 2014r... Wtedy warzyłam jeszcze około 41kg... Ale jak tylko zaszłam w ciążę czyli na przełomie listopada-grudnia 2014 to do lutego 2015 przytyłam do 56kg pomimo ciągle takiego samego jedzenia... Ta ciąża coś zrobiła z moją gospodarką hormonalną i teraz trzeba to naprawiać. Obawiam się jak będzie wyglądała moja waga w ciąży, obym tak nie tyła ...
Dodam, że przed zajściem w ciążę miałam regularne cykle, tylko tyle że bardzo obfite miesiączki i cholernie bolesne, a to mogła być endometrioza.

Do góry