reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2018

reklama
Monia u mnie zle. Bol brzucha okropny i spodziewam sie krwawienia lada moment... chyba i tym razem poszlo sie wszystko chramolic. Nawet mi sie nie chce myslec.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki monia staram sie ale wole sobie nie robic nadziei ze bedzie dobrze, sama wiesz jak to potem boli :( na bol nie pomaga mi nospa wogole... no nic co ma byc to bedzie, wiadomo. Dam znac jak sie sutuacja rozwiazala :(

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja testowałam dziś rano i jedna krecha :( Powinnam się cieszyć bo mi zabronili zachodzić ale przykro mi jednak.Chociaż to dopiero 7 dni po owulacji... Zobaczymy czy pojawi się @

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja testowałam dziś rano i jedna krecha :( Powinnam się cieszyć bo mi zabronili zachodzić ale przykro mi jednak.Chociaż to dopiero 7 dni po owulacji... Zobaczymy czy pojawi się @

Nie trać jeszcze nadzieji, może za szybko zrobiłaś test? Powtórz za parę dni, kiedy ma@ przyjść? Wiesz zawsze dopóki nie ma @ jest nadzieja ;)
Trzymam kciuki.

Hej dziewczyny, u mnie koniec @ i wczoraj oraz przedwczoraj działaliśmy z P., chociaż zdaję sobie sprawę,że to za wcześnie,no bo tuż po okresie owulacji nie ma (chociaż niby są takie przypadki).
No nic,zobaczymy co przyniesie ten cykl. :D

Nadzieja nie jest najlepsza bo potem rozczarowanie :/ poczekamy, zobaczymy

reklama
U mnie jutro niby powinna przyjść @ ewentualnie środa najpóźniej we czwartek ale póki co nie czuje aby się zbliżała jedynie piersi pobolewaja lekko identycznie jak w poprzednim cyklu więc pewnie lada dzień przyjdzie @

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry