reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Monia u mnie zle. Bol brzucha okropny i spodziewam sie krwawienia lada moment... chyba i tym razem poszlo sie wszystko chramolic. Nawet mi sie nie chce myslec.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
monia36
Fanka BB :)
Monia u mnie zle. Bol brzucha okropny i spodziewam sie krwawienia lada moment... chyba i tym razem poszlo sie wszystko chramolic. Nawet mi sie nie chce myslec.
Nie martw się na zapas, musi być dobrze! Trzymam kciuki
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Dzieki monia staram sie ale wole sobie nie robic nadziei ze bedzie dobrze, sama wiesz jak to potem boli na bol nie pomaga mi nospa wogole... no nic co ma byc to bedzie, wiadomo. Dam znac jak sie sutuacja rozwiazala
monia36
Ja testowałam dziś rano i jedna krecha Powinnam się cieszyć bo mi zabronili zachodzić ale przykro mi jednak.Chociaż to dopiero 7 dni po owulacji... Zobaczymy czy pojawi się @
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Nie trać jeszcze nadzieji, może za szybko zrobiłaś test? Powtórz za parę dni, kiedy ma@ przyjść? Wiesz zawsze dopóki nie ma @ jest nadzieja
Trzymam kciuki.
Hej dziewczyny, u mnie koniec @ i wczoraj oraz przedwczoraj działaliśmy z P., chociaż zdaję sobie sprawę,że to za wcześnie,no bo tuż po okresie owulacji nie ma (chociaż niby są takie przypadki).
No nic,zobaczymy co przyniesie ten cykl.
No nic,zobaczymy co przyniesie ten cykl.
reklama
Mecenasowa27
U mnie jutro niby powinna przyjść @ ewentualnie środa najpóźniej we czwartek ale póki co nie czuje aby się zbliżała jedynie piersi pobolewaja lekko identycznie jak w poprzednim cyklu więc pewnie lada dzień przyjdzie @
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom