reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Hej dziewczyny. U mnie 31 dc, test pozytywny :) okres po poronieniu nie przyszla. Jestem w szoku..... zaczynam brac duphaston na wszelki wypadek ale mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko dobrze... oby.

1505558780-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Lassha trzymam kciuki :) ja jeszcze sie strasznie boje ze znow poronie... mam nadzieje ze dam rade. Co by nie bylo jakos musi byc...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. U mnie 31 dc, test pozytywny :) okres po poronieniu nie przyszla. Jestem w szoku..... zaczynam brac duphaston na wszelki wypadek ale mam nadzieje ze tym razem bedzie wszystko dobrze... oby.

1505558780-aaaaaa.jpeg

Boże ,kochana moja nawet nie wiesz jak się cieszę, a nie mówiłam ci że będzie dobrze i małpo jedna wyprzedzilas mnie, zobaczysz będzie dobrze nasz limit nieszczęść się już wyczerpał i teraz dla nas świeci słońce ::) wiesz że bardzo mocno trzymam kciuki za ciebie :) tylko teraz wcinaj ile możesz :)

Kari21 Gratulacje i powodzenia i dziękuję za przyjęcie ;)
Pół roku temu odstawiłam anty,ale tak od 3 miesięcy mam regularne cykle i rozpoczęliśmy starania. Zrobiłam badania i ogólnie wszystko jest ok poza tsh, które niestety jest za wysokie bo 4,76. Jestem już umówiona do endokrynologa na 26 września. Ma któraś z was problemy z tarczycą? Jak wygląda u was leczenie?Troszkę się przestraszyłam jak zobaczyłam wyniki.

Natyyy witaj ;)
Lassha trzymam kciuki za testowania :)
Ja będę testować około 27-28 września, wychodzi na to że znowu miałam dwie owulację więc podwojna szansa :)

reklama
Monia kochana to pewnie dzieki tym kciukom :) ty dobrze wiesz ze ja odpuscilam calkiem i jestem w mega szoku. Martwie sie jak cholera, sama wiesz dobrze, mialysmy te same wydarzenia w podobnym czasie. Kurcze jak ja bardzo chce zebys zobaczyla teraz 2 kreski!!! Bedziesz mama czerwcowa moze nawet i blizniat!

Natyyy ja z tarczyca nie mam problemow wiec nie mam pojecia ale z tego co sie orientuje to dostaniesz leki na wyrownanie wynikow i wszystko powinno byc ok :) ja z pierwszym synem w ciazy mialam cos nie tak ale to juz 9 lat temu i za nic nie pamietam. Powodzenia :)

Ostatnia edycja:
Do góry