reklama
Jotka_
Fanka BB :)
Rok po roku. Moj pelen podziw i wielki szacun! Jak ja bym chciala miec taka dużą rodzine
Jotka_
Gdybym mogla miec trojke.. jej.. wyzwanie.. czasem jedno mam ochote zamordowac a co dopiero przy trojce =$D haha
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Mi sie marzy 4
Monia napisalam ci pw.
Mamunia moj syn tez ma 4 lata i od poniedzialek idzie do szkoly na pelen wymiar... zerowka. Strach doslownie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Monia napisalam ci pw.
Mamunia moj syn tez ma 4 lata i od poniedzialek idzie do szkoly na pelen wymiar... zerowka. Strach doslownie
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
monia36
Monia przykro mi bardzo. Długo się już starasz?
Ja chciałam troje dzieci. I może uda mi się to chcenie zrealizować...
No juz ponad dwa lata i ostatnio po obydwu cyklach z Clo ciaze biochemiczne
Jutro zaczne trzeci cykl ale tym razem z testem wstrzymam sie jak mi sie okres spozni chociaz po objawach i tak bede widziala czy zaszlam czy nie bo bez problemu poznam i znow rozczarowanie
Ale jak bede na usg owulacyjnym to pogadam z babka ze jednak udaje mi sie zajsc ale utrzymac nie moge moze cos poradza, taka mam przynajmniej nadzieje.
Kari odpisalam Ci
Hope
podwójna mama :-)
No juz ponad dwa lata i ostatnio po obydwu cyklach z Clo ciaze biochemiczne
Jutro zaczne trzeci cykl ale tym razem z testem wstrzymam sie jak mi sie okres spozni chociaz po objawach i tak bede widziala czy zaszlam czy nie bo bez problemu poznam i znow rozczarowanie
Ale jak bede na usg owulacyjnym to pogadam z babka ze jednak udaje mi sie zajsc ale utrzymac nie moge moze cos poradza, taka mam przynajmniej nadzieje.
Kari odpisalam Ci
No to już długo. Faktycznie problem z utrzymaniem się pojawił, na szczęście i na to są odpowiednie leki.
monia36
Nie wiem czy w UK cos na to dajaNo to już długo. Faktycznie problem z utrzymaniem się pojawił, na szczęście i na to są odpowiednie leki.
reklama
Hope
podwójna mama :-)
Nie wiem czy w UK cos na to daja
Musiałabyś poszukać na forum dziewczyn w UK z problemami, może podpowiedzą na co realnie można liczyć.