reklama
EklerkaDaria
Fanka BB :)
Super, że już po. Wracaj do pełni sił! Zdrówka!Dziewczynki, ja już od 4 dni jestem po operacji. Jestem juz w domu. Nie jest żle jak na tak poważna operacje. W pn idę na kontrolę i zdjęcie szwów. Pozdrawiam.
EklerkaDaria
A ten Jasmine i Nordtest są tez od 10 mlu?Żółty kiedyś robiłam, ale nie powiem czy dobry czy nie, bo w ciąży nie byłam to i negatyw wyszedł
A z pinków jak dla mnie jedyny dobry to ten Superczuły, pewnie jak dużo bety to każdy pokaże dwie kreski ale dla niecierpliwych lepsze te czulsze, jak na słabym teście nie ma drugiej kreski to od razu zastanawiam się czy na czulszym nie byłoby widać
Ja polecam jeszcze Jasmine i Nordtest!
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Mamunia tak u mnie dzis + ale po moich przejsciach nie dopuszczam mysli ze moze byc dobrze i jestem przygotowana na najgorsze. Co ma byc to bedzie.
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kari ale jesteś teraz już pod lepszą opieką lekarską? Jakieś badania miałaś robić, tak? Mam nadzieję że jednak wszystko będzie lepiej tym razem:*Mamunia tak u mnie dzis + ale po moich przejsciach nie dopuszczam mysli ze moze byc dobrze i jestem przygotowana na najgorsze. Co ma byc to bedzie.
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Asiula teoretycznie tak jestem pod opieka kliniki ale co bedzie... tego nie wiem. Tym razem sie wogole nie nastawiam, za bardzo przezylam ostatnia strate.
1
174974
Gość
Tak wczoraj pisałam, że mało co objawów mam, ale zaczęły właśnie męczyć mnie nudności... [emoji21]
irminka1231
Mocna ciaza to mocne mdlosci .to dobry znak.ja w moich dwoch ciazach z moimi dziecmi mialam mocne mdlosci i wymioty przez prawie 9 miesiecy.lekarz powiedzial ze to dobrze wiec u ciebie hormonow przybywa.czyli gratuluje jeszcze raz.Tak wczoraj pisałam, że mało co objawów mam, ale zaczęły właśnie męczyć mnie nudności... [emoji21]
reklama
Migdalove współczuję, ale to chyba dobry znak Może jesteś już dalej niż w 3 tygodniu, jeśli owu była wcześniej? Bo bardzo szybko te mdłości.Tak wczoraj pisałam, że mało co objawów mam, ale zaczęły właśnie męczyć mnie nudności... [emoji21]
Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom