reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2018

reklama
Żółty kiedyś robiłam, ale nie powiem czy dobry czy nie, bo w ciąży nie byłam to i negatyw wyszedł :p
A z pinków jak dla mnie jedyny dobry to ten Superczuły, pewnie jak dużo bety to każdy pokaże dwie kreski ;) ale dla niecierpliwych lepsze te czulsze, jak na słabym teście nie ma drugiej kreski to od razu zastanawiam się czy na czulszym nie byłoby widać :D
Ja polecam jeszcze Jasmine i Nordtest!
A ten Jasmine i Nordtest są tez od 10 mlu?

Mamunia tak u mnie dzis + ale po moich przejsciach nie dopuszczam mysli ze moze byc dobrze i jestem przygotowana na najgorsze. Co ma byc to bedzie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Kari ale jesteś teraz już pod lepszą opieką lekarską? Jakieś badania miałaś robić, tak? Mam nadzieję że jednak wszystko będzie lepiej tym razem:*

Asiula teoretycznie tak jestem pod opieka kliniki ale co bedzie... tego nie wiem. Tym razem sie wogole nie nastawiam, za bardzo przezylam ostatnia strate.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Tak wczoraj pisałam, że mało co objawów mam, ale zaczęły właśnie męczyć mnie nudności... [emoji21]

dhi4gov3s8vwkz3c.png

Tak wczoraj pisałam, że mało co objawów mam, ale zaczęły właśnie męczyć mnie nudności... [emoji21]

dhi4gov3s8vwkz3c.png
Mocna ciaza to mocne mdlosci .to dobry znak.ja w moich dwoch ciazach z moimi dziecmi mialam mocne mdlosci i wymioty przez prawie 9 miesiecy.lekarz powiedzial ze to dobrze wiec u ciebie hormonow przybywa.czyli gratuluje jeszcze raz.

reklama

dhi4gov3s8vwkz3c.png
Migdalove współczuję, ale to chyba dobry znak:) Może jesteś już dalej niż w 3 tygodniu, jeśli owu była wcześniej? Bo bardzo szybko te mdłości.

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry